Image

J.A.K.K.E.S. Hoe haal je (meer) omzet?

Wat moet je dáár nou mee: JAKKES?!

Je hebt vast wel een idee qua betekenis bij het woord ‘jakkes’. Dat hebben we allemaal wel. Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden (CJBD) heeft dat óók.

Think positive

Alleen redeneerden wij ditmaal vanuit de achterliggende gedachte ‘Wat kun je nog méér aan betekenis geven aan de individuele letters van JAKKES’?

Waarom de negatieve benadering (bah, oegh, viessss) als het ook anders kan?!
Iedere letter van JAKKES staat bij ons ditmaal voor een positief kenmerk. Als CJBD denken wij aan een heel andere betekenis dan je gewend bent voor het gehele woord.

GRATIS toegang

Waar de letters voor staan gaan we hier niet verklappen. De betekenis die wij er aan geven verklappen we de eerstkomende weken geleidelijk via onze CJBD Facebook- en LinkedIn-pagina. De laatste fase van de bekendmaking doen we dan op 14 oktober.
Op de informatie-avond die gratis toegankelijk is! Thema: J.A.K.K.E.S. Hoe haal je (meer) omzet?
Locatie: Event Center Dordrecht, Laan der Verenigde Naties 52, Dordrecht (parkeren gratis).

Inspiratie halen

Dat wordt een zeer informatieve avond. Een inspiratie-avond voor jonge bedrijven en jonge ondernemers. Voor (klein-)MKB-ers en voor starters. Voel je van harte welkom en luister naar sprekers die ‘al heel wat op hun kerfstok’ hebben. En nee, kerfstok is niet een betekenis die wij aan één van de twee ‘k’s’ geven…
Het thema waarmee wij je willen inspireren is: J.A.K.K.E.S. Hoe haal je (meer) omzet?
De sprekers doen dat met aansprekende onderwerpen; doen jullie het onderling door leuke contacten en gesprekken?

PROGRAMMA

19.00 uur  - Inloop en koffie, thee of fris
19.30 uur  - Welkom en uitleg door Harry Eskes, voorzitter CJBD
19.45 uur - Franck Fielemon – Met LinkedIn meer omzet halen
20.20 uur - Korte pauze
20.30 uur - Merel van der Wouden – Je krijgt wat je onderhandelt
21.10 uur - Elio Barone – Zijn start als ondernemer en ontwikkeling van Leefwerf De Biesbosch
21.30 uur - Netwerkgedeelte – kennis maken met andere ondernemers, hapje en drankje
22.30 uur - Einde avond

Locatie:  EVENT CENTER DORDRECHT
Laan der Verenigde Naties 52 - Dordrecht

(gratis parkeren én ingang aan de achterkant: Weeskinderendijk 9 - 13  - 3314 CM Dordrecht )

Waarom deze avond?

CJBD oktober2018Wat ooit is begonnen als een ‘young business meeting’ zagen we de laatste jaren naar twee kanten uitbreiden: ondernemers in het klein-MKB aan de ene kant en studenten en starters aan de andere raakten ook geïnteresseerd.
Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden heeft daarom in overleg met de gemeenten in de Drechtsteden, tevens regulier partner van CJBD, besloten de insteek ruimer te kiezen.
En waarom deze avond? Dát zit in het DNA van CJBD: niet voor niets is ons motto ‘Samen kom je verder’. Daar willen we voor ondernemers – ZZP, ZP, MKB, starter – optimale invulling aan geven.

Wij willen je helpen!
Zodat jij met de vergaarde informatie en contacten nóg betere zaken kunt doen. En word je lid van CJBD, dan zijn we helemaal blij; waarbij we overigens een voordeeltje hebben weg te geven als je zakelijk bij de Rabobank bankiert. Vraag er ons eens naar.

Kom maar met die vragen!

Online kun je op www.cjbd.nl veel informatie vinden over de vereniging, onze leden en onze partners. Kijk er eens. Vast en zeker helpt het je om een antwoord op je vragen te vinden. Want door de mix aan leden weten zij gezamenlijk zoveel. Heb jij een vraag of uitdaging, dan heeft één van de leden dat misschien al meegemaakt en kan jou helpen. Hoef jij dat wiel niet uit te vinden.

Een tip: laat je als ondernemer niet direct uit het veld slaan. Gooi de handdoek niet te snel in de ring. Niemand zei ooit dat ondernemen makkelijk zou zijn, toch?
Dus leg een gedegen basis onder je bedrijf. Zodat je niet binnen twee jaar weer moet stoppen. Je mist dan kansen op mooi ondernemerschap. Echt, het is de moeite waard!

 

LAU1899 1080px

Voor wie?

Je moet als (beginnend) ondernemer met een jong bedrijf zóveel weten. Via Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden vind je de wegen om snel jouw route (naar succes) te vinden.
Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden, jouwjongebedrijf.nl en de zakenloketten in de Drechtsteden gemeenten zijn er om te helpen voor:

  • wie een bedrijf wil starten - echter nog moet uitvinden hoe dat moet en wat erbij komt kijken;
  • wie sinds kort een eigen onderneming heeft - maar nog zoekt naar hulp in de eerste fase, begeleiding en/of bevestiging in de gemaakte keuzes;
  • wie al enkele jaren ondernemer is – desondanks problemen heeft óf een sparringpartner zoekt om verder te kunnen groeien.

Dát is onze achtergrond; óók van de avond op 14 oktober a.s.: ondernemers helpen!
De ervaren ondernemers die daar komen vormen voor jou een mooie bron van (extra) informatie. Voor je voorgenomen start, voor je eerste jaren of voor hulp bij groei. Kom maar op!

Jouwjongebedrijf.nl

www.jouwjongebedrijf.nl is niet zomaar een site. Het is de landingspagina van de speciale inspiratie- en informatie-avond op 14 oktober.
Bedoeld om je snel naar de belangrijkste informatie over de avond te brengen, om je in te schrijven voor de avond en als springplank te dienen om meer informatie over CJBD en de Drechtsteden gemeenten te vinden.
Locatie: Event Center Dordrecht, Laan der Verenigde Naties 52, Dordrecht
(gratis parkeren én ingang aan de achterkant: Weeskinderendijk 9 - 13 - 3314 CM Dordrecht).

Deel dit bericht

Zorg dat je erbij bent!

Contact

Wil je meer weten? vul dan onderstaand formulier in en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Vul je naam in

Invalid Input

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Invalid Input

Meld je nu aan

Deel dit bericht