Sprekers

Claudia Bouwensclaudia bouwens

Inspiratiesessie van Het BELmeisje

Iedereen die Claudia weleens op een podium heeft zien staan, beaamt het. Deze dame is geboren om volle zalen te inspireren. Er gebeurt iets met haar als ze voor een groep gaat staan. Zelf noemt ze het: ik ga aan. En dat aangaan zie je gebeuren. De enorme passie, gedrevenheid en het enthousiasme van Claudia is 100 % aanstekelijk. Claudia is ad rem en direct. Een vrouw die overal wel wat van vindt. Met recht van spreken, want als geen ander weet ze uit persoonlijke ervaring hoe het is om met lege handen te staan. Ze heeft een eigenzinnige en authentieke blik op de wereld. En juist die echtheid en puurheid raakt je en zorgt dat je op het puntje van je stoel zit.

Met een netwerk van > 7000 connecties kent Claudia de kracht van verbinden. Wat veel mensen vergeten is dat het niet alleen om de oorspronkelijke verbinding gaat. Het is daarna ook van belang om verbonden te blijven. Tijdens deze inspiratiesessie demonstreert Claudia de kracht van verbinding en verbonden blijven.

www.hetbelmeisje.nl

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/belmeisje/

 

 

Martijn HoltesMartijn Holtes

Wie ben ik

In mijn werk als trainer, consultant en business coach help ik organisaties en ondernemers om beter te communiceren met hun klanten, medewerkers en collega’s. Ik geloof dat communicatie een van de belangrijkste factoren is in ons leven. Of de doelstelling nu sales of marketing is, of communicatie in de persoonlijke sfeer. Goede communicatie baseer ik op de volgende stappen:

  • Aandacht
  • De boodschap overbrengen
  • Aanzetten tot actie

Wat doe ik
Door te leren, inspireren, activeren en soms op een vriendelijke manier te provoceren stel ik anderen in staat om hun communicatie en mindset tegen het licht te houden.

www.martijnholtes.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/martijnholtes/

 

Kees van ’t ZelfdeKees van t Zelfde

In de regio van Rotterdam tot Gorinchem (en daarbuiten) is Kees van ’t Zelfde een bekend gezicht. Al vele jaren ontmoet hij tijdens netwerkbijeenkomsten directeuren, managers, ambtenaren en noem maar op. Hij gelooft in de kracht van offline met online: “Door de pijlers magazines, online en netwerken met elkaar te verbinden, ontstaan waardevolle kruisbestuivingen op allerlei niveaus. Door zaken alleen op te pakken gaat u misschien sneller, maar door samenwerking komt u verder.”

Als directielid van Port of Business kent Kees het klappen van de zweep voor inhoudelijke artikelen en columns, rondetafelgesprekken met regionale professionals, diepte-interviews en online en netwerken. Kennis die hij met plezier deelt. Omdat zichtbaarheid zo belangrijk is. Omdat het zo prettig is om te verbinden.

www.portofbusiness.nl

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kees-van-t-zelfde-47a29a22/

 

 

Deel dit bericht