Sprekers

Franck Fielemon Franck Fielemon

Met LinkedIn meer omzet halen

Franck Fielemon (1971) is de oprichter van Omzetcoach.nl. Gestart in 2017 draait het kantoor als de beste. Veel (internationale) ervaring deed Franck op bij DHL; in diverse marketing- en sales functies. Het doel van Omzetcoach.nl: helpen bij het optimaliseren van jouw verkooprendement zodat jij je als ondernemer met je echte passie kunt bezighouden!
Met onze bewezen succesvolle omzetcoachingsmethodiek helpen we ondernemers om méér rendement uit hun eigen verkoop- en marketinginspanningen te halen en om hun omzetdoelstellingen te halen.

omzetcoach.nl

LinkedIn: Franck Fielemon

 

 

 

Merel van der Wouden Merel van der Wouden

Je krijgt wat je onderhandelt

Merel van der Wouden vertrok na haar Master Privaatrecht als backpacker naar Zuid-Amerika. Om uiteindelijk te belanden in de banken- en IT-wereld in Toronto, Canada. Zij verliet in 2017 het corporate bedrijfsleven. Na een aantal jaren succesvol onderhandeld te hebben, besloot zij haar bedrijf Blackbird Negotiations op te zetten.
Met haar bedrijf Blackbird Negotiations coacht zij, voornamelijk vrouwen, om succesvol te onderhandelen over hun salaris of als ondernemer over hun tarief. Klanten verdienen gemiddeld 20% meer na een coachingsessie.
Merel’s uitgangspunt is ‘je krijgt niet wat je verdient als je er niet over onderhandelt’.

www.blackbirdnegotiations.com

LinkedIn: Merel van der Wouden

[foto Merel – foto Annebel Eppinga]

 

 

Elio Barone

Zijn start als ondernemer en ontwikkeling van Leefwerf De Biesbosch.

 

 

 

Deel dit bericht