Partners van CJBD

CJBD heeft een groot aantal partners waar het mee samenwerkt. Bedrijven die allemaal de link met jonge bedrijven zien en die de vereniging een warm hart toedragen. Onze partners doen méér dan een geldbedrag overmaken: zij zijn er ook om onze leden met adviezen te ondersteunen. Ofwel, leden kunnen altijd bij hen aankloppen.
Wij zijn blij dat zoveel bedrijven zich betrokken voelen bij de jonge bedrijven in onze regio!

Ook partner worden?

Startende ondernemers en jonge bedrijven kunnen zomaar ook úw potentiële klanten zijn! Als Partner van CJBD komt u er via onze vereniging eenvoudig mee in contact. U vergroot uw aandachtsgebied en wij zijn blij met uw ondersteuning! CJBD is een actieve vereniging waar veel wordt georganiseerd. Daarbij betrekken wij ook onze Partners; velen bezoeken onze evenementen regelmatig! Als Partner profiteert u bovendien het hele jaar van alle voordelen van het partnerschap en heeft de beschikking over ons netwerk van jonge bedrijven in de Drechtsteden.
Heeft u interesse? Gebruik dan onderstaande button en neem contact op!

Contact opnemen met Harry Eskes | Voorzitter CJBD  

Speciale Partneractie?

Heeft u speciale acties voor onze leden? Of een nieuw product? Die mag u rechtstreeks aan ons mailen: . Dan plaatsen wij deze in de rubriek Nieuws en in de eerstvolgende digitale Nieuwsbrief.

Partneroverzicht