Arne Verwoert - Leden

Op Hemelvaartsdag in 1982 geboren in het (toen nog) Merwede Ziekenhuis in Dordrecht. Opgegroeid in Alblasserdam. Gelukkig getrouwd en trotse vader van 2 schatten van dochters. Woonachtig in Alblasserdam, waar we in 2011 weer neergestreken zijn, na 4 jaar in Spanje te hebben gewoond.

Sinds 2013 ben ik als zelfstandig professional actief en zorg ik er voor dat bedrijven bovenaan in Google gevonden worden in de betaalde zoekresultaten (AdWords). Daarnaast ook nog mede-eigenaar van het Spaanse onroerend goed portal ImmoVario, dat ik samen met mijn vrouw en schoonouders run.

Sinds 2014 lid van CJBD en sinds april 2017 bestuurslid, met de portefeuille Leden. Wat mij zo aanspreekt aan CJBD is de ontspannen sfeer binnen de club. Bij CJBD gaan het nuttige en het aangename wat mij betreft prima hand in hand!

Altijd interessante bijeenkomsten op wisselende locaties en leuke mensen om mee te netwerken. Als bestuurslid Leden denk ik graag mee hoe we CJBD voor nieuwe en bestaande leden zo aantrekkelijk mogelijk kunnen houden!
Mocht je hier ideeën over hebben, dan staan we daar als bestuur uiteraard voor open. Mail ze vooral naar .

naam:  Arne Verwoert
telefoonnummer:  
mobiel  06 - 24544003
e-mail
bedrijf Verwoert online advertising
bedrijfswebsite www.verwoertonlineadvertising.nl