Werner Kelder - bestuurslid Programma 

Welkom! Zoals ook bij de bijeenkomsten heet ik u van harte welkom om nader met ons kennis te maken. Nu in het bijzonder met mij. Ik ben Werner Kelder, geboren in 1968, en ben getrouwd met mijn jeugdliefde Renata. We hebben 3 kinderen, Olivier – Eveline – Arnout.

Ik ben geboren en opgegroeid in het mooie Dordrecht, waar ik ook van huis uit werkzaam ben met mijn eigen bedrijf Kelder Advies en Bemiddeling.

Kelder Advies en Bemiddeling heeft een aantal werkzaamheden, zoals het geven van advies op het gebied van uw financiële huishouding, waaronder uw verzekeringen, hypotheek en eventueel begeleiding bij het bijhouden van uw inkomsten en uitgaven.
Ook kan ik u bijstaan bij uw belastingzaken.
Zowel particulier als zakelijk.

Daarnaast geef ik ook bedrijfstrainingen. Ik geef een twintigtal trainingen, zoals verkooptraining, presentatietechniek en diverse andere commerciële trainingen.
Door mijn vele contacten, welke ik vanaf de start van mijn bedrijf in 2009 heb opgebouwd, wordt ik ook steeds meer gevraagd om in persoon deze bedrijven te ondersteunen bij hun commerciële activiteiten. Leuk om als interim en/of als projectmanager te doen.

Vanaf 2010 ben ik lid van Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden, waarvan ik in 2013 ben benoemd tot CJBD’er (Netwerker/Ondernemer) van het jaar 2013/2014. Ik kan u melden dat ik dat een hele eer vond en eigenlijk nog steeds vind!
Doordat ik mijn enthousiasme over de CJBD niet kon verbergen ben ik gevraagd om in het bestuur te komen als “bestuurslid Programma”.

Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de organisatie en invulling van al onze bijeenkomsten. Deze verantwoordelijkheid deel ik natuurlijk met de andere bestuursleden, maar ik ben in deze wel eindverantwoordelijk.

Het organiseren van deze bijeenkomsten betekent dat we voor elke bijeenkomst op zoek gaan naar een geschikte locatie, een interessante spreker en verdere invulling voor de avond.

Tot binnenkort!

Groet,
Werner Kelder

“Mensen resp. bedrijven bij elkaar brengen om ze zodoende te laten groeien, zowel als persoon als bedrijf, vind ik fantastisch en doe daar dan ook mijn uiterste best voor. Oók bij en voor CJBD!”

naam: Werner Kelder
telefoonnummer: 078 - 6148707
mobiel 06 - 30365413
e-mail
bedrijf Kelder Advies & Bemiddeling
bedrijfswebsite www.kelderadvies.eu