Johan Leuvekamp - Penningmeester

Samen met mijn vrouw Marina woon ik sinds kort in Hendrik Ido Ambacht na 13 jaar in Zwijndrecht te hebben gewoond. Samen hebben we 5 kinderen en inmiddels ook 5 kleinkinderen, 4 meiden en de jongste is een kleinzoon.
In 2009 ging de werkgever van ons beiden failliet en zijn we JML Financial Services vof in begin 2010 gestart op verzoek van een aantal klanten van onze oude werkgever.

JML Financial Services vof is een administratiekantoor wat zich voornamelijk bezig houdt met de dagelijkse administratie voor het MKB, uiteraard verzorgen we ook aangiften en jaarrekeningen.
In 2016 hebben we daarnaast een belang genomen in Rentacs Nederland BV en Rentacs International BV, beiden bedrijven welke zich bezig houden met het bestrijden en voorkomen van Legionella besmettingen. Inmiddels is dit mijn hoofdactiviteit en verzorgt Marine voornamelijk het administratiekantoor.

In 2013 kwam ik in contact met de CJBD door een toenmalige klant, Freek Schulz van SFP Advies BV, en ben ik in 2014 lid geworden. Wat mij aansprak was om lid te zijn van een Netwerkclub zonder dat daar hoge kosten tegenover staan.

In het afgelopen jaar kwam de vacature van Penningmeester vacant en heb ik, na meerdere gesprekken te hebben gevoerd met het bestuur, besloten in deze functie te stappen. Wat mij voornamelijk aantrekt naast het voeren van administratie is bezig zijn met beleid naar de toekomst.

 

naam:  Johan Leuvekamp
telefoonnummer: 078 - 30 30 007
mobiel   
e-mail
bedrijfswebsite www.jml-fs.nl