Harry Eskes - Voorzitter

Als echte import-Dordtenaar vind ik het leuk om via CJBD veel ondernemende mensen in de Drechtsteden te leren kennen. Mijn roots liggen in het oosten van het land, maar inmiddels voel ik me in Dordrecht en de regio prima thuis. Onze vier kinderen staan op eigen benen, maar komen graag nog langs. Op één na, maar die woont dan ook aan de andere kant van de wereld.

Toen ik hier mijn bedrijf Elda PR startte, zocht ik naar leuke netwerken. Waar ik kon leren én mijn kennis kon delen. Na enkele bezoeken aan CJBD, werd ik lid. Dat ging ‘van kwaad tot erger’, waardoor ik sinds eind 2015 bestuurslid ben... Mijn eigen ‘schuld’, zeg maar. Toen het bestuur in 2015 brainstormsessies startte, wilde ik meedoen. Bouwen aan en ontwikkelen van een bedrijf (lees: klant) of een club als CJBD vind ik mooi. Gestart als bestuurslid Communicatie & PR, werd ik in april 2017 gekozen als voorzitter. Mijn vak is marketingcommunicatie en PR en dat is heerlijk breed. Zo ontwikkelde ik mijzelf ook (breed). Alles wat met communicatie te maken heb, kom ik in de praktijk tegen. Daarvan heb ik bij CJBD ook weer veel profijt.

“Het is uitdagend om van CJBD een club te maken die herkend wordt en herkenbaar is en waar niemand aan voorbij gaat. Met een krachtig eigen gezicht willen we groeien naar 100 leden in de Drechtsteden.”

naam:  Harry Eskes
telefoonnummer: 078 - 616 8483
mobiel  06 - 5392 1923
e-mail
bedrijfswebsite www.eldapr.nl
   

BEZOEK DE WEBSITE VAN ELDAPR