Lia Veth - Secretaris 

Ik ben Lia Veth en woonachtig in Papendrecht. Ik ben getrouwd, samen hebben wij 2 dochters van 20 en 23 jaar oud.

Eind 2011 kwamen wij beide noodgedwongen thuis te zitten en mijn man, die al jaren rondliep met de plannen om voor zichzelf te beginnen, startte toen zijn Bliksembedrijf JenL. Vanaf dag 1 ben ik hierbij nauw betrokken.

Zeker die eerste tijd was dit een hele leuke, maar ook - mede door de crisis - een spannende uitdaging. Ik neem daarbij - vrijwillig - alle administratieve taken voor mijn rekening en aangezien het een eenmanszaak is, lukt dit goed..

Toen we alles goed op de rit hadden, werd mijn man lid van CJBD. Hij legde binnen CJBD leuke contacten en vroeg mij om eens mee te gaan naar de bijeenkomsten. Zo kwam ik dus in aanraking met deze club met uiteenlopende ondernemers. Na een aantal bijeenkomsten bijgewoond te hebben, gaf Nel de Korte aan te willen stoppen als secretaris van CJBD en zij vroeg mij toen om haar taken over te nemen.
Door mijn jaren ervaring, vind ik het leuk om deze taak op me te nemen en als enige vrouw binnen het bestuur de mannen in het gareel te houden...

Wie weet, tot ziens!

Lia Veth

“Ik nodig een ieder van harte uit, om eens een kijkje te komen nemen op één van onze bijeenkomsten, zodat we met elkaar kennis kunnen maken en kunnen kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.”

naam:  Lia Veth
telefoonnummer:  
mobiel  06 - 16772676
e-mail
bedrijfswebsite www.bliksembedrijf.nl