Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden is een vereniging, dus heeft zij een bestuur en vindt er jaarlijks een algemene ledenvergadering (ALV) plaats.

Jeroen Put - Voorzitter

Ik ben geboren en (op)getogen Dordtenaar, 47 jaar, getrouwd en wij hebben een zoon van 12 en een dochter van 16 jaar. Ik heb een achtergrond als zakelijk bankier, maar sinds enige jaren zelfstandig ondernemer. Op dit moment ben ik -samen met 3 compagnons- eigenaar van Cirkellab BV. Wij maken werk van een ‘circulaire economie’ in de Drechtsteden. Dit gaat over optimaliseren van grondstofstromen, opwekken en gebruik van (hernieuwbare/duurzame) energie én duurzame inzet van mensen.

Lees meer

Lia Veth - Secretaris 

Ik ben Lia Veth, 48 jaar en woonachtig in Papendrecht. Ik ben getrouwd, samen hebben wij 2 dochters van 20 en 23 jaar oud.

Lees meer

Werner Kelder - bestuurslid Programma 

Welkom! Zoals ook bij de bijeenkomsten heet ik u van harte welkom om nader met ons kennis te maken. Nu in het bijzonder met mij. Ik ben Werner Kelder, geboren in 1968, en ben getrouwd met mijn jeugdliefde Renata. We hebben 3 kinderen, Olivier – Eveline – Arnout.

Lees meer

Koos Schenk - Penningmeester 

Ben 59 jaar geleden geboren in Dubbeldam, getrouwd, 2 dochters en schoonzoons en 2 kleindochters. Ben al ruim 40 jaar werkzaam in de accountantcy, waarvan nu al 31 jaar bij Verstegen accountants .Mijn werkterrein bevindt zich met name in de MKB sector.

Lees meer

Harry Eskes - Communicatie en PR 

Als echte import-Dordtenaar vind ik het leuk om via CJBD veel ondernemende mensen in de Drechtsteden te leren kennen. Mijn roots liggen aan de andere kant van het land, maar de jaren dat ik nu in Dordrecht woon voel ik me er prima thuis. De kinderen staan op eigen benen, maar komen graag nog langs. Op één na, want die woont inmiddels aan de andere kant van de wereld.

Lees meer