Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden is een vereniging, dus heeft zij een bestuur en vindt er jaarlijks een algemene ledenvergadering (ALV) plaats.

Harry Eskes - Voorzitter

Als echte import-Dordtenaar vind ik het leuk om via CJBD veel ondernemende mensen in de Drechtsteden te leren kennen. Mijn roots liggen in het oosten van het land, maar inmiddels voel ik me in Dordrecht en de regio prima thuis. Onze vier kinderen staan op eigen benen, maar komen graag nog langs. Op één na, maar die woont dan ook aan de andere kant van de wereld.

Lees meer

Lia Veth - Secretaris 

Ik ben Lia Veth en woonachtig in Papendrecht. Ik ben getrouwd, samen hebben wij 2 dochters van 20 en 23 jaar oud.

Eind 2011 kwamen wij beide noodgedwongen thuis te zitten en mijn man, die al jaren rondliep met de plannen om voor zichzelf te beginnen, startte toen zijn Bliksembedrijf JenL. Vanaf dag 1 ben ik hierbij nauw betrokken.

Lees meer

Koos Schenk - Penningmeester 

Ben 61 jaar geleden geboren in Dubbeldam, getrouwd, 2 dochters en schoonzoons en 2 kleindochters. Ben al ruim 40 jaar werkzaam in de accountantcy, waarvan nu al 31 jaar bij Verstegen accountants. Mijn werkterrein bevindt zich met name in de MKB sector.

Lees meer

Werner Kelder - bestuurslid Programma 

Welkom! Zoals ook bij de bijeenkomsten heet ik u van harte welkom om nader met ons kennis te maken. Nu in het bijzonder met mij. Ik ben Werner Kelder, geboren in 1968, en ben getrouwd met mijn jeugdliefde Renata. We hebben 3 kinderen, Olivier – Eveline – Arnout.

Lees meer

Arne Verwoert - Leden

Op Hemelvaartsdag in 1982 geboren in het (toen nog) Merwede Ziekenhuis in Dordrecht. Opgegroeid in Alblasserdam. Gelukkig getrouwd en trotse vader van 2 schatten van dochters. Woonachtig in Alblasserdam, waar we in 2011 weer neergestreken zijn, na 4 jaar in Spanje te hebben gewoond.

Lees meer

Vacant - Algemeen bestuurslid

Wij zoeken nog een extra bestuurslid. Competenties: leuke man/vrouw, communicatief, alvast een beetje kunnen schrijven en organiseren, contactvriendelijk, open, prettig (prettig gestoord mag) in de omgang. Bel anders eens voor informatie met Harry (0653 921923)