Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden is een vereniging, dus heeft zij een bestuur en vindt er jaarlijks een algemene ledenvergadering (ALV) plaats.

Harry Eskes - Voorzitter

Als echte import-Dordtenaar vind ik het leuk om via CJBD veel ondernemende mensen in de Drechtsteden te leren kennen. Mijn roots liggen in het oosten van het land, maar inmiddels voel ik me in Dordrecht en de regio prima thuis. Onze vier kinderen staan op eigen benen, maar komen graag nog langs. Op één na, maar die woont dan ook aan de andere kant van de wereld.

Lees meer

Lia Veth - Secretaris 

Ik ben Lia Veth en woonachtig in Papendrecht. Ik ben getrouwd, samen hebben wij 2 dochters van 20 en 23 jaar oud.

Eind 2011 kwamen wij beide noodgedwongen thuis te zitten en mijn man, die al jaren rondliep met de plannen om voor zichzelf te beginnen, startte toen zijn Bliksembedrijf JenL. Vanaf dag 1 ben ik hierbij nauw betrokken.

Lees meer

Johan Leuvekamp - Penningmeester

Samen met mijn vrouw Marina woon ik sinds kort in Hendrik Ido Ambacht na 13 jaar in Zwijndrecht te hebben gewoond. Samen hebben we 5 kinderen en inmiddels ook 5 kleinkinderen, 4 meiden en de jongste is een kleinzoon.
In 2009 ging de werkgever van ons beiden failliet en zijn we JML Financial Services vof in begin 2010 gestart op verzoek van een aantal klanten van onze oude werkgever.

Lees meer

Werner Kelder - bestuurslid Programma 

Welkom! Zoals ook bij de bijeenkomsten heet ik u van harte welkom om nader met ons kennis te maken. Nu in het bijzonder met mij. Ik ben Werner Kelder, geboren in 1968, en ben getrouwd met mijn jeugdliefde Renata. We hebben 3 kinderen, Olivier – Eveline – Arnout.

Lees meer

Esther Peeters - bestuurslid Leden

Ik ben Esther Peeters, geboren en getogen in de Drechtsteden en thans wonende in het prachtige Dordrecht.
Na jarenlang als HR-adviseur/HR-Manager bij verschillende dienstverlenende en productiebedrijven werkzaam te zijn geweest, ben ik sinds begin 2018 gestart als zelfstandig HR-specialist//adviseur en met veel plezier werkzaam voor voornamelijk MKB-bedrijven.

Lees meer

Vacant - bestuurslid Leden

Wij zoeken een lid die zijn of haar betrokkenheid bij de club omzet in een rol in het bestuur. Natuurlijk, zoiets kost tijd maar levert je zichtbaarheid op. Vooral het bestuurslid Leden is een leuke, afwisselende taak. Voorop staat: je doet het samen; dat geldt voor iedere bestuursfunctie en is niet voor niets ons motto: Samen kom je verder! Dus, kom ons helpen met jouw ideeën en inzet.