Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden is een vereniging, dus heeft zij een bestuur en vindt er jaarlijks een algemene ledenvergadering (ALV) plaats.

Johan den Houter - Voorzitter

Johan den Houter is begin 2020 als voorzitter gekozen - meer info volgt.

Lees meer

Heleen de Waard - Secretaris 

 meer info volgt

Lees meer

Johan Leuvekamp - Penningmeester

Samen met mijn vrouw Marina woon ik sinds kort in Hendrik Ido Ambacht na 13 jaar in Zwijndrecht te hebben gewoond. Samen hebben we 5 kinderen en inmiddels ook 5 kleinkinderen, 4 meiden en de jongste is een kleinzoon.
In 2009 ging de werkgever van ons beiden failliet en zijn we JML Financial Services vof in begin 2010 gestart op verzoek van een aantal klanten van onze oude werkgever.

Lees meer

Werner Kelder - bestuurslid Programma 

Welkom! Zoals ook bij de bijeenkomsten heet ik u van harte welkom om nader met ons kennis te maken. Nu in het bijzonder met mij. Ik ben Werner Kelder, geboren in 1968, en ben getrouwd met mijn jeugdliefde Renata. We hebben 3 kinderen, Olivier – Eveline – Arnout.

Lees meer

Esther Peeters - bestuurslid Leden

Ik ben Esther Peeters, geboren en getogen in de Drechtsteden en thans wonende in het prachtige Dordrecht.
Na jarenlang als HR-adviseur/HR-Manager bij verschillende dienstverlenende en productiebedrijven werkzaam te zijn geweest, ben ik sinds begin 2018 gestart als zelfstandig HR-specialist//adviseur en met veel plezier werkzaam voor voornamelijk MKB-bedrijven.

Lees meer

Vacant - bestuurslid Communicatie

Wij zoeken een lid die zijn of haar betrokkenheid bij de club omzet in een rol in het bestuur. Natuurlijk, zoiets kost tijd maar levert je zichtbaarheid op. Vooral het bestuurslid Communicatie is een leuke, afwisselende taak. Voorop staat: je doet het samen; dat geldt voor iedere bestuursfunctie en is niet voor niets ons motto: Samen kom je verder! Dus, kom ons helpen met jouw ideeën en inzet.