Voor de hele regio Drechtsteden

CJBD - Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden - is een netwerkplatform in en voor de hele regio Drechtsteden (Sliedrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en (per 2018) Hardinxveld-Giessendam). Bedoeld voor startende en doorgroeiende ondernemers en ieder die met deze doelgroep te maken heeft. Ieder die hieronder valt kan daaraan deelnemen. Vandaar ook ons motto: Samen kom je verder!

CJBD =Persoonlijk, No-nonsense, Informeel, Samenwerken, Kennis delen.

CJBD is een vereniging, met leden en een bestuur. Er zijn nauwe contacten met de accountmanagers van de gemeenten, evenals met directies van vele grote(re) bedrijven. CJBD probeert de schakel te zijn tussen deze groepen. Onderling zijn de maandelijkse bijeenkomsten van groot belang om contact te leggen en te onderhouden.

Visie

Omdat je als startend of doorgroeiend zelfstandig ondernemer niet overal verstand van kunt hebben, is het goed een plek en een netwerk te hebben waar je met al je vragen terecht kunt. In de Drechtsteden is dat CJBD (Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden).

Wij helpen onze leden op weg door een platform te bieden waarop zij persoonlijk contacten kunnen leggen en kennis kunnen uitwisselen. CJBD wil, om dat te faciliteren, de juiste voorwaarden scheppen en locaties gebruiken. Uiteraard onderhouden we contacten met lokale overheden en collega-verenigingen.

 

Missie

De vereniging Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden is er voor en door jonge bedrijven in de regio Drechtsteden. Centraal staat het onderling helpen van de leden, zodat zij hun kansen op een goed toekomstperspectief, door zelf actief te zijn, kunnen vergroten.

Voordelen

Lid zijn van CJBD maakt het verschil: je treft er collega-ondernemers en de vereniging zorgt voor mogelijkheden om gemakkelijk met elkaar in contact te komen. Leden leggen eenvoudig onderling verbindingen en/of gaan samenwerkingen aan.

Wil je meer weten over de officiële status van CJBD – zoals de statuten – dan zijn in te zien bij de KvK of klik hier om de statuten digitaal te lezen.

En besluit je uiteindelijk om geen lid meer te zijn, dan doe je dat schriftelijk bij de secretaris ( ). Hierbij geldt een opzegtermijn van 1 maand; het lidmaatschap loopt per kalenderjaar.

Het CJBD biedt:

  • Maandelijkse bijeenkomsten
  • Contacten met actieve ondernemers
  • Ingangen bij de Drechtsteden-gemeenten
  • Platform om vragen te stellen en anderen te helpen
  • Lage kosten à € 145,- (excl. BTW) per jaar (géén inschrijfkosten)

 

 

CJBD = investeren in kennis, in jezelf en daarmee in jouw succes!

Lid worden