Breed regionaal netwerkplatform

CJBD staat voor: Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden. Dit is een netwerk in de regio Drechtsteden (Sliedrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Hardinxveld-Giessendam), waar startende en doorgroeiende ondernemingen en ieder die met deze doelgroep te maken heeft, aan kan deelnemen.

Kernbegrippen van CJBD zijn: Persoonlijk, No-nonsense, Informeel, Samenwerken, Kennis delen.

CJB Drechtsteden heeft, als oudste CJB in het land, connecties met CJB Nederland, maar vaart grotendeels een zelfstandige koers. In 2016 bestaat CJBD 25 jaar.

Visie

Omdat je als zelfstandig ondernemer niet overal verstand van kunt hebben, is het goed een netwerk te hebben waar je met al je vragen terecht kunt. Dat netwerk voor startende en doorgroeiende ondernemingen heet Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden.

Wij helpen onze leden op weg door een platform te bieden waarop zij persoonlijk contacten kunnen delen en kennis kunnen uitwisselen. CJBD wil, om dat te faciliteren, de juiste voorwaarden scheppen en onderhoudt contacten met overheden en collega-verenigingen.

CJBD bestuur feb2016 ankebotfotografie 2 2 uitsnede

Missie

De vereniging Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden is er voor en door jonge bedrijven in de regio Drechtsteden. Centraal staat het ondersteunen van de leden, zodat zij hun kansen op een goed toekomstperspectief, door zelf actief te zijn, kunnen vergroten.

Voordelen

Lid zijn van CJBD maakt het verschil: je treft er collega-ondernemers en de vereniging zorgt voor mogelijkheden om gemakkelijk met elkaar in contact te komen. Leden leggen eenvoudig onderling verbindingen en/of samenwerkingen.

CJBD biedt:

  • Maandelijkse bijeenkomsten
  • Contacten met actieve ondernemers
  • Contacten met mentoren en coaches
  • Ingangen bij de Drechtsteden-gemeenten
  • Platform om vragen te stellen en anderen te helpen
  • Lage kosten à € 145,- (excl. BTW) per jaar (géén inschrijfkosten)

 

 

CJBD is investeren in kennis, in jezelf en daarmee in jouw succes.

Lid worden