Ontwerploket

Ben jij de ondernemer die ik zoek?
Kom je uit de regio Drechtsteden en loop je vast met je visuele communicatie?
Het Ontwerploket vindt het leuk om je verder op weg kan helpen. Dat kan met ontwerpen maar ook met een passende training!

Lees meer

Iveco Schouten schakelt Elda PR ook in voor vervolg van eerdere wervingscampagne

Truckdealer Iveco Schouten (10 vestigingen) verbreedt de aanpak om, na een succesvolle eerste wervingscampagne, nieuw technisch personeel te vinden. Het familiebedrijf vroeg Harry Eskes van pr-bureau Elda PR voor een vervolgplan op zijn eerste campagne. Dat is, met onder andere uitbreiding van de speciale site en nieuwe vacatureteksten, inmiddels in gang gezet. Iveco Schouten is niet de enige die technisch personeel zoekt. In die overspannen markt moet je positief opvallen. ‘Het begint met duidelijk vertellen waar je voor staat, wat je biedt en welke kansen er zijn’.

Lees meer

Samen kom je verder

Dit is een waar gebeurde actie over samenwerken en CJBD:
Als zelfstandig professional lijkt het of je grote klussen niet zou kunnen doen. Het tegendeel is waar! Mits…, mits je je netwerk op orde hebt en daaruit die collega-ondernemers selecteert die jij vertrouwt en waarvan je weet dat zij jouw opdracht versterken.

Lees meer

Actie levert eerste winnaar op

De eerste Champions League bal in de actie van Elda PR is uitgereikt: Rene van Dijk van Schouten Alblasserdam BV - dealer van Iveco en Fiat Professional bedrijfswagens - werd door Harry Eskes (li) bij de aflevering van de opdracht voor fraaie mini-bedrijfsbrochures verrast met de CL-bal.
Althans de levensechte gelijkenis daarvan, waarmee Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk de Nederlandse eer in de Champions League finale hebben geprobeerd hoog te houden.
"Die bal gaat wel een baasje vinden",  aldus René van Dijk.
Meer info over de actie: www.eldapr.nl/doeltreffende_pr

Communicatiekansen zijn overal

Vaak hoor ik dat ondernemers het moeilijk vinden met hun doelgroep in contact te komen: “Hoe communiceer ik nou met mijn (beoogde) klanten?”. Communicatie is meer dan alleen praten. Is meer dan alleen ergens adverteren of een social media bericht plaatsen.

Communicatie bestaat uit vele mogelijkheden. Van mondeling tot schriftelijk tot visueel. Alles wat je zegt, plaatst, laat zien valt onder communicatie.

Lees meer

Meer artikelen...