CJBD Zelf nieuws aanleveren roodNieuws van de leden

CJBD is er voor de leden. Dus is er een plek in de site waar de leden hún nieuws kunnen delen. Over hun bedrijf, over nieuwe producten en diensten, over aanbiedingen en over trends en ontwikkelingen. Geen betere plek om dit te delen dan onder de vlag van de vereniging waarvan zij lid zijn.

Nieuwsbericht aanleveren

Gravatar – overal dezelfde profielfoto

Herken je dat? Je komt op een site waar mensen zich bijv. opgeven voor een event en van sommigen staat er een foto naast de naam en van anderen juist niet. En als je dan zelf een reactie plaatst kun je nergens een foto-upload mogelijkheid vinden. Hoe krijgen anderen dat dan wel voorelkaar?!

gravatar cjbd

Gravatar staat voor Globally Recognized Avatar (ofwel: wereldwijd herkende avatar). Het is een centraal opgeslagen gebruikersafbeelding die vanaf verschillende websites kan worden opgeroepen.

Hoe werkt het?

Gebruikers kunnen een profielfoto (of 'avatar') uploaden en koppelen aan hun e-mailadres. Ga je vervolgens op een forum of blog reageren waarbij je je e-mailadres gebruikt om in te loggen, dan wordt automatisch de bijhorende 'avatar' op de site getoond.

Hoe koppel je een gravatar aan je e-mailadres?

Wil je ook een gravatar gebruiken, lees dan verder:  Een korte uitleg over hoe je een gravatar aanmaakt.