CJBD Zelf nieuws aanleveren roodNieuws van de leden

CJBD is er voor de leden. Dus is er een plek in de site waar de leden hún nieuws kunnen delen. Over hun bedrijf, over nieuwe producten en diensten, over aanbiedingen en over trends en ontwikkelingen. Geen betere plek om dit te delen dan onder de vlag van de vereniging waarvan zij lid zijn.

Nieuwsbericht aanleveren

Verlenging samenwerking

‘Never change a winning team’, dat geldt ook voor de verlenging van de samenwerking voor 2016 tussen ELDA PR met het internationaal opererende Heuver Bandengroothandel uit Hardenberg.

ELDA PR en Heuver Bandengroothandel“Als de samenwerking goed is en de resultaten prima zijn, dan moet je rustig dóórbouwen”, aldus Bertus Heuver, directeur van Heuver Bandengroothandel. “Harry kennen we nu jaren en we kunnen volledig op hem bouwen. Hij kijkt kritisch naar ons en onze uitingen, adviseert ons – ook ongevraagd - én zorgt voor veel zichtbaarheid in onze markten. Zo’n samenwerking houden wij graag in stand.”

Harry Eskes, eigenaar van ELDA PR: “Ik ben trots op de verlenging met Heuver met wéér een jaar. De afspraken over communicatie- en PR-zaken blijven heerlijk breed. Dus verzorgt ELDA PR voor deze grote klant ook in 2016 communicatieadviezen, uiteenlopende teksten en perstrajecten. Heuver is een heel mooi bedrijf om voor én mee te werken. In dit jaar van hun 50-jarig jubileum wordt de samenwerking extra uitdagend en interessant.”