CJBD Zelf nieuws aanleveren roodNieuws van de leden

CJBD is er voor de leden. Dus is er een plek in de site waar de leden hún nieuws kunnen delen. Over hun bedrijf, over nieuwe producten en diensten, over aanbiedingen en over trends en ontwikkelingen. Geen betere plek om dit te delen dan onder de vlag van de vereniging waarvan zij lid zijn.

Nieuwsbericht aanleveren

2,5 jaar schoonmaakondersteuning

Drie jaar geleden heeft Edgar van Engelen Clear4Clean opgericht. De schoonmaakondersteuner voor schoonmakend Nederland. Naast zijn werkzaamheden als eigenaar van Clear4Clean schrijft hij, sinds 2013, regelmatig columns voor schoonmaakjournaal. De tot nu toe19 verschenen columns zijn nu gebundeld in het boekje “2,5 jaar schoonmaakondersteuning”.

Schoonmaakondersteuning Clear4Clean Edgar van EngelenHet is een tijdspad geworden van twee en een half jaar schoonmaakwereld. De schoonmaakwereld en hoe Edgar van Engelen deze wereld ziet, beleeft en ervaart. Of je het nu eens bent met de inhoud of juist de inhoud totale onzin vindt, het zijn columns om eens op je gemak na te lezen. En het zijn columns die je aan het nadenken zetten en stimuleren om een eigen mening te vormen.

Het boekje is te bestellen via voor het kleine bedrag van € 8,36 excl. BTW (inclusief verzendkosten). Van alle verkochte boekjes zal 10% gedoneerd worden aan MYOTONE DYSTROFIE DE WERELD UIT. (www.prinsesbeatrixspierfonds.nl/spierziekten/myotone-dystrofie/myotone-dystrofie-de-wereld-uit ) Naast een mooi naslagwerk over de schoonmaak steunt u ook het onderzoek naar de meest voorkomende (maar minst bekende) spierziekte van Nederland.

Clear4clean