CJBD Zelf nieuws aanleveren roodNieuws van de leden

CJBD is er voor de leden. Dus is er een plek in de site waar de leden hún nieuws kunnen delen. Over hun bedrijf, over nieuwe producten en diensten, over aanbiedingen en over trends en ontwikkelingen. Geen betere plek om dit te delen dan onder de vlag van de vereniging waarvan zij lid zijn.

Nieuwsbericht aanleveren

Bluepoint eCommerce en 1-2-appletree realiseren CJBD website!

Met als doel een professionaliseringsslag te maken, kwamen leden van het CJBD op 19 februari 2015 bij elkaar voor een brainstormsessie in café-restaurant De Jonge Pier. Enthousiast werd gereageerd op diverse vragen aangaande de toekomst van de vereniging. Er ontstond een stortvloed aan creatieve ideeën. Alle wensen en verbeterpunten werden genoteerd op grote vellen papier.

Als vervolg op de brainstormsessies werden een paar commissies in het leven geroepen, die bestonden uit enthousiaste, actieve leden en een bestuurslid. Deze commissies hadden als doel om naar aanleiding van alle ontstane ideeën een concreet plan van aanpak op te stellen.

Nico Bouwman (1-2-Appletree) en Etienne Martens (Bluepoint eCommerce) hebben deel uitgemaakt van de commissie die ging over de toekomst van de website. Etienne heeft de bevindingen van alle commissies met betrekking tot de (nieuwe) website geïnventariseerd en alle wensen en behoeftes in kaart gebracht. Daarna heeft hij samen met Nico een functioneel ontwerp gemaakt en bij hem op kantoor een presentatie gegeven aan het bestuur.

Nadat het CJBD-bestuur de plannen (en het kostenplaatje) in overweging had genomen heeft Etienne als hoofdaannemer de opdracht gekregen om de website te gaan realiseren en onderhouden. Etienne heeft vijftig procent van de opdracht uitbesteed aan Nico. Gezamenlijk zorgen zij de komende drie jaar voor de CJBD-website alsof het hun eigen website betreft.

CJBD-leden zoals Wendy de Boer (Het WerkWoord) en Harry Eskes (EldaPR) hebben teksten geschreven en geredigeerd. De nieuwe CJBD-website is in december 2015 live gegaan.

Een website, gemaakt voor en door CJBD-leden!