CJBD Zelf nieuws aanleveren roodNieuws van de leden

CJBD is er voor de leden. Dus is er een plek in de site waar de leden hún nieuws kunnen delen. Over hun bedrijf, over nieuwe producten en diensten, over aanbiedingen en over trends en ontwikkelingen. Geen betere plek om dit te delen dan onder de vlag van de vereniging waarvan zij lid zijn.

Nieuwsbericht aanleveren

Zorg dat alles blijft draaien!

Het zijn vreemde tijden, niet? Weet je door ‘corona’ enerzijds niet wat je qua omzet mag – en kunt – verwachten, aan de andere kant moet je beslissingen nemen om je bedrijf overeind te houden.

watermolenDan is ervaren hulp op afroep wel lekker om achter de hand te hebben. Stel dat je klem komt met het aantal taken dat moet worden uitgevoerd. Dan wil jij liever ondernemen; toch?! Zorg dat alles blijft draaien! Schakel hulp in.

Boven het hoofd
Als het je even boven het hoofd groeit, of je door andere besluiten onthand bent, dan wil je snel kunnen terugvallen op iemand met allround communicatie ervaring. Dus, zit je omhoog, ik ben als interimmer beschikbaar voor kleine en grote klussen; voor korte of langere periode. Of zet me gewoon in op een project. Kies maar.

Handjes?
Zijn het lastige tijden voor het bedrijf en moest je pijnlijke beslissingen nemen? Minder mensen, ook op de afdeling communicatie, maar kan die toch wat back-up gebruiken? Ook dan kom ik graag met al mijn ervaring – op heel breed gebied, in meerdere sectoren – helpen en ben op afroep beschikbaar. Zodat Jouw Resultaat gewaarborgd is.

Bel me op 0653 921923 of mail naar . Samen vinden we een oplossing!