CJBD Zelf nieuws aanleveren roodNieuws van de leden

CJBD is er voor de leden. Dus is er een plek in de site waar de leden hún nieuws kunnen delen. Over hun bedrijf, over nieuwe producten en diensten, over aanbiedingen en over trends en ontwikkelingen. Geen betere plek om dit te delen dan onder de vlag van de vereniging waarvan zij lid zijn.

Nieuwsbericht aanleveren

MKB dag Dordrecht

Op vrijdag 15 november organiseren de gemeente Dordrecht, Rabobank en Koning Advocaten de MKB dag Dordrecht. Een ondernemersevent waarbij we stilstaan bij het Dordtse ondernemingsklimaat en vooruit kijken om deze – samen - nog verder te versterken.

Het wordt een dag waar lokale verbinding centraal staat, met als thema: 'Ondernemen is topsport!'. Gastspreker Maarten van der Weijden zal komen vertellen over de parallellen tussen ondernemen en topsport. Ook sprekers als Marco Boogers (voormalig topvoetballer), Niels Snoep (innovatiemanager en spreker), Wim en Nolan Noordzij (eigenaren House of E-sports) en vele anderen zullen hun kennis komen delen. Wil je een sportievere uitdaging, dan kun je je altijd nog opgeven voor een curling clinic of een superactieve cybergame! Om daarna bij te komen tijdens de eat & meet met een sportief tintje.

Aanmelden kan kosteloos via: www.mkbdagdordrecht.nl