CJBD Zelf nieuws aanleveren roodNieuws van de leden

CJBD is er voor de leden. Dus is er een plek in de site waar de leden hún nieuws kunnen delen. Over hun bedrijf, over nieuwe producten en diensten, over aanbiedingen en over trends en ontwikkelingen. Geen betere plek om dit te delen dan onder de vlag van de vereniging waarvan zij lid zijn.

Nieuwsbericht aanleveren

Naamswijziging en nieuwe site

Een typisch kip-en-het-ei-verhaal? Wat was er eerst: het besluit de naam te wijzigen of de noodzaak voor een nieuwe website? In elk geval heet Elda PR, het bedrijf van Harry Eskes, sinds kort volledig Elda PR communicatieregie en is er een geheel nieuwe website.

“Nou ja, nieuwe naam... Gedeeltelijk nieuw dan. Was de oude naam sinds de oprichting dan fout, hoor ik je denken? Nee hoor”, vertelt Harry.
“Bij pr & communicatie lag en ligt het fundament. Maar de laatste jaren vroegen steeds meer klanten een breder pakket. Wat dan weer perfect aansloot bij mijn brede achtergrond en ervaring. Zo groeide ik tevens door in advies plus projectmanagement. De nieuwe naam vertelt in één woord waarvoor je me kunt inschakelen. Zo groei ik mee met mijn markt. Zoals het hoort, want grote, bekende merken deden en doen dat ook. En goed voorbeeld doet goed volgen!”

eldapr homepage

https://eldapr.nl/