CJBD Zelf nieuws aanleveren roodNieuws van de leden

CJBD is er voor de leden. Dus is er een plek in de site waar de leden hún nieuws kunnen delen. Over hun bedrijf, over nieuwe producten en diensten, over aanbiedingen en over trends en ontwikkelingen. Geen betere plek om dit te delen dan onder de vlag van de vereniging waarvan zij lid zijn.

Nieuwsbericht aanleveren

Ontwerploket

Ben jij de ondernemer die ik zoek?
Kom je uit de regio Drechtsteden en loop je vast met je visuele communicatie?
Het Ontwerploket vindt het leuk om je verder op weg kan helpen. Dat kan met ontwerpen maar ook met een passende training!

Het Ontwerploket is dé plek waar je terecht kunt met creatieve vraagstukken. Vragen beantwoorden, ontwerp nakijken, probleempjes fixen, ontzorgen van ontwerpklussen groot of klein.

Naast het ontwerpen voor bedrijven, bieden we iedere eerste maandag van de maand een gratis spreekuur aan. Hier kan je o.a. terecht voor Korte adviesgesprekken grafische vormgeving, communicatie en marketing.

Wil je toch wat extra kennis op het gebied om zelf je eigen marketing en reclame uit te voeren? Dan hebben wij speciaal voor jou trainingen en workshops ontwikkeld. Je leert met en van elkaar.

Nu weet je een klein beetje wat Het Ontwerploket inhoud. Wil je meer weten of een keer afspreken voor een kennismaking? Leuk! Dan pakken we meteen door.

Mail naar  of neem een kijkje op de website www.ontwerploket.nl