CJBD Zelf nieuws aanleveren roodNieuws van de leden

CJBD is er voor de leden. Dus is er een plek in de site waar de leden hún nieuws kunnen delen. Over hun bedrijf, over nieuwe producten en diensten, over aanbiedingen en over trends en ontwikkelingen. Geen betere plek om dit te delen dan onder de vlag van de vereniging waarvan zij lid zijn.

Nieuwsbericht aanleveren

Het originele kraamcadeau met naam: de geboortebeer!

Geen zin om bij iedere geboorte stad en land af te zoeken naar een origineel kraamcadeau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

JB Business Wear introduceert de Geboortebeer Service voor particulieren en bedrijven. Een gepersonaliseerd cadeau waar iedere baby blij mee is.

De Geboortebeer Service is bijzonder geschikt voor bedrijven die veel geboortekaartjes ontvangen en voor iedere baby een origineel kraamcadeau met naam zoeken.

Ook voor particulieren is de Geboortebeer Service interessant. Bent u bijvoorbeeld niet in de gelegenheid om op kraamvisite te gaan en zoekt u toch een origineel kraamcadeau met naam?

Bestel dan nu een knuffel van de Geboortebeer Service. Wij borduren de knuffel voor u met de naam en tekst die u wenst en versturen het cadeau naar de baby en gelukkige ouders.

geboortebeerborduren

De knuffels uit deze serie zijn 30 centimeter hoog en worden op de buik geborduurd en kosten € 29,95 inclusief BTW.
Ons assortiment bevat ook speendoeken die geborduurd kunnen worden met uw logo, de naam van de baby of iedere andere tekst die u wenst. De speendoeken kosten € 17,50. De prijs is inclusief borduren

Er bestaat uiteraard de mogelijkheid dat wij uw geboortebeer versturen direct naar uw relatie. Op deze manier komt u binnen een paar dagen persoonlijk en goed voor de dag met uw kraamcadeau!

Meer weten?

www.geboortebeerservice.nl
www.jbbusinesswear.nl
facebook: @geboortebeerservice