CJBD Zelf nieuws aanleveren roodNieuws van de leden

CJBD is er voor de leden. Dus is er een plek in de site waar de leden hún nieuws kunnen delen. Over hun bedrijf, over nieuwe producten en diensten, over aanbiedingen en over trends en ontwikkelingen. Geen betere plek om dit te delen dan onder de vlag van de vereniging waarvan zij lid zijn.

Nieuwsbericht aanleveren

‘Welkom in de wereld die schoonmaak heet!’

Een nieuw boek van Edgar van Engelen.
Een inkijk in de schoonmaakwereld d.m.v. geschreven columns van Edgar van Engelen. De wereld van de schoonmaak is een wereld op zich. Iedereen kan schoonmaken, maar zakelijke schoonmaak is toch echt anders. Schoonmaak in vaste tijden en volgens een schema.

In "Welkom in de wereld die schoonmaak heet" geeft Edgar van Engelen een inzicht in waar deze wereld uit bestaat. Zakelijk schoonmaken is echt anders dan thuis schoonmaken. Welke spelers zijn er in deze wereld. Schoonmaakbedrijven, beroepsverenigingen, vakbonden, opleiders en kwaliteitsmeetsystemen. Hoe wordt schoonmaak gecalculeerd, hoe werkt een werkprogramma. Wat is het verschil tussen een handelingsgericht schoonmaakcontract en een prestatiegericht contract?
Dit alles wordt verduidelijkt met columns welke Edgar de afgelopen jaren heeft geschreven. Je krijgt een kijkje in de schoonmaakwereld en het is nog leuk om te lezen.
'Welkom in de wereld die schoonmaak heet!' (60 pagina's, ISBN: 9789402167313) is gepubliceerd via het self-publishing-platform Brave New Books. Het boek is te koop bij www.bol.com/bravenewbooks. Prijs: € 17,76