CJBD Zelf nieuws aanleveren roodNieuws van de leden

CJBD is er voor de leden. Dus is er een plek in de site waar de leden hún nieuws kunnen delen. Over hun bedrijf, over nieuwe producten en diensten, over aanbiedingen en over trends en ontwikkelingen. Geen betere plek om dit te delen dan onder de vlag van de vereniging waarvan zij lid zijn.

Nieuwsbericht aanleveren

Werner Kelder trainer EigenBaas

Werner Kelder, Qredits en DaVinci in Dordrecht organiseren vanaf 12 september a.s. een cursus voor ondernemers: EigenBaas Avondschool.

EigenBaas Avondschool heeft tot doel ondernemers voor te bereiden op het succesvol starten of verder uitbouwen van een eigen bedrijf. De focus ligt op het schrijven van een goed ondernemingsplan en het vergroten van ondernemersvaardigheden.

Dus, lijkt het jou wat om hiermee respectievelijk hierna een serieuze volgende stap te maken? Neem dan contact op met Werner Kelder (06 30365413 of email ). Tijdens de cursus ontdek je je kwaliteiten, maar ook je minder sterke punten en hierop in te spelen en te benutten. Meer informatie vind je op: www.davinci.nl/cursussen/ondernemerschap