CJBD Zelf nieuws aanleveren roodNieuws van de leden

CJBD is er voor de leden. Dus is er een plek in de site waar de leden hún nieuws kunnen delen. Over hun bedrijf, over nieuwe producten en diensten, over aanbiedingen en over trends en ontwikkelingen. Geen betere plek om dit te delen dan onder de vlag van de vereniging waarvan zij lid zijn.

Nieuwsbericht aanleveren

Donderdag 15 juni Startersdag Drechtsteden

Totaalbeleving voor pré-starters, beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven.

80% van recent gestarte ondernemingen blijkt na 18 maanden de activiteiten alweer te hebben gestaakt. Soms al na kortere tijd. Het gebrek aan een goede voorbereiding ligt daaraan meestal ten grondslag. Jammer voor de starter en niet goed voor de Nederlandse economie. Startersdagen.com biedt hulp door verspreid over het land meerdere regionale Startersdagen te organiseren waarbij starters en adviesgevers bij elkaar worden gebracht.

Etienne Martens van Bluepoint eCommerce geeft donderdag 15 juni een seminar


Als startende ondernemer heb je tegenwoordig een website nodig. Maar waar begin je eigenlijk aan? En wat komt er bij kijken om jouw business te laten slagen?

Tegenwoordig kan je door ‘het neefje van de buurman’ al voor een paar honderd euro een flitsende WordPress website laten maken. En als je zelf een beetje handig bent, probeer je het zelf.

Maar...

Bedenk dat een professionele en effectieve website die je concreet omzet op gaat leveren iets heel anders is. Voor het bouwen van een goede website is meer inzicht, kennis en ervaring nodig dan je wellicht verwacht.

In dit seminar krijg je geen mooi verkoopverhaal voorgeschoteld. Webmaster Etienne Martens gaat in gesprek met de aanwezigen en hij geeft antwoord op de vragen die vast ook van toepassing zijn op jouw toekomstige website.
Meer informatie kan je vinden op de website van Startersdagen.com

Bezoeken is gratis. Je kunt je aanmelden via dit formulier.