CJBD Zelf nieuws aanleveren roodNieuws van de leden

CJBD is er voor de leden. Dus is er een plek in de site waar de leden hún nieuws kunnen delen. Over hun bedrijf, over nieuwe producten en diensten, over aanbiedingen en over trends en ontwikkelingen. Geen betere plek om dit te delen dan onder de vlag van de vereniging waarvan zij lid zijn.

Nieuwsbericht aanleveren

Succesvolle Contacten

Succesvolle Contacten is een laagdrempelige community (via LinkedIn en Facebook), waarbij aangesloten (besloten groep) leden door mij met elkaar in contact gebracht worden met als doel een wederzijdse versterking. Dit gebeurt aan de hand van *Tafeltje van 4* activiteiten, zoals een lunchafspraak, een bioscoopbezoek, een strandwandeling, een museumbezoek, een fietstocht, een theaterbezoek et cetera (onuitputtelijk en in samenspraak met aangesloten leden).

Je weet van te voren dus niet met wie je *Aan Tafel* zit en dat maakt de Ontmoeting uniek in haar soort. Vanuit de Ontmoeting bestaat de mogelijkheid om je Succesvolle Contacten verder te Ontdekken en te Ontwikkelen. Succesvolle Contacten is vooral interessant voor jou als je mensen wilt ontmoeten en daar zelf niet (altijd) aan toe komt of tijd voor kunt vrijmaken.

Succesvolle Contacten Drechtsteden

Peter Gerritsen

06 43 79 24 62