CJBD Zelf nieuws aanleveren roodNieuws van de leden

CJBD is er voor de leden. Dus is er een plek in de site waar de leden hún nieuws kunnen delen. Over hun bedrijf, over nieuwe producten en diensten, over aanbiedingen en over trends en ontwikkelingen. Geen betere plek om dit te delen dan onder de vlag van de vereniging waarvan zij lid zijn.

Nieuwsbericht aanleveren

Een goede basis is het halve werk

Voor een goede schoonmaak is een goede basis essentieel. Een schoonmaker moet weten wat hij/zij doet. In 2016 heeft Clear4Clean het opleiden van schoonmakers opgenomen in haar dienstenpakket. Maar om een constructieve training te geven is toegespitst materiaal nodig. Standaard wordt gebruik gemaakt van de materialen waarmee de schoonmaker werkt vanuit de werkgever, maar deze materialen zijn afgestemd op de taak en niet op de basis module schoonmaak.

Om de schoonmakers te laten oefenen met geschikt materieel dat op elkaar is afgestemd, hebben Piecom en Numatic hun steun uitgesproken. Zij verzorgden de goed op elkaar afgestemde materialen waarmee de schoonmakers kunnen trainen. De eerste resultaten zijn positief en heeft het merendeel van de cursisten het examen voldoende afgerond.

(v.n.l.r.) Edgar van Engelen (Clear4Clean), Albert Eijkelenburg (Piecom Cleaning Products) en Wim Holleman van Numatic International