CJBD Zelf nieuws aanleveren roodNieuws van de leden

CJBD is er voor de leden. Dus is er een plek in de site waar de leden hún nieuws kunnen delen. Over hun bedrijf, over nieuwe producten en diensten, over aanbiedingen en over trends en ontwikkelingen. Geen betere plek om dit te delen dan onder de vlag van de vereniging waarvan zij lid zijn.

Nieuwsbericht aanleveren

1-2-appletree levert nieuwe website voor ziekenhuis

1-2-appletree ontwikkeld website voor ziekenhuis

Het afgelopen jaar heeft Nico Bouwman, web specialist van 1-2-appletree, een nieuwe website gebouwd voor het Haga Ziekenhuis in Den Haag.
Om zich beter te profileren hebben de afdelingen interne geneeskunde en reumatiek een nieuwe website laten ontwikkelen: internistendenhaag.nl.

Bezoekers en patiënten van het ziekenhuis kunnen op de site informatie vinden over verschillende aandoeningen en de bijhorende behandelaars. Daarnaast kunnen verwijzers makkelijk patiënten doorverwijzen naar de juiste behandelaars.

De site is gebouwd met het Content Management Systeem Joomla! Een uitdaging was het ontwikkelen van een eenvoudige backend, waar het personeel zelf eenvoudig de gegevens van een behandelaar met zijn specialiteiten, etc. kan invoeren.

Het complete traject van ontwerp tot hosting is door Joomla specialist 1-2-appletree.nl uitgevoerd.