CJBD Zelf nieuws aanleveren roodNieuws van de leden

CJBD is er voor de leden. Dus is er een plek in de site waar de leden hún nieuws kunnen delen. Over hun bedrijf, over nieuwe producten en diensten, over aanbiedingen en over trends en ontwikkelingen. Geen betere plek om dit te delen dan onder de vlag van de vereniging waarvan zij lid zijn.

Nieuwsbericht aanleveren

Het Nieuwe Financieren – partner Rabobank

Financieren kan op veel verschillende manieren. Ondernemers kunnen kiezen uit een bancaire financiering, leasing, factoring maar bijvoorbeeld ook uit verschillende soorten stimuleringsleningen en crowdfunding.

Deze financieringsvormen hebben ieder een eigen karakter. Voor een ondernemer kan het combineren van financieringsvormen voordelen bieden. Rabobank wil ondernemers zo goed mogelijk ondersteunen bij de ontwikkeling van hun bedrijf. Vanuit die optiek bieden we verschillende financieringsvormen. Ook voor crowdfunding bent u bij de Rabobank aan het goede adres, dankzij onze nauwe samenwerking met een aantal toonaangevende crowdfunding-platforms.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid aan private-banking klanten om rechtstreeks in start-ups of (jonge) bedrijven te investeren via Money Meets Ideas en een nieuw initiatief: Rabo en Co.

We hebben gemerkt dat juist de combinatie van financieringen ook ambitieuze plannen mogelijk maakt. De afgelopen periode zijn diverse ondernemers van start gegaan met een mix aan financieringsvormen. Juist dat was de sleutel om hun droom waar te maken.

De drive die we hebben, is gebaseerd op de overtuiging dat voor ieder goed plan een financiering te vinden is. En omdat we geloven in daadkracht en korte lijnen kunnen we, dankzij nieuwe toepassingen, vaak binnen een dag een besluit nemen over een financieringsaanvraag. Onze klanten maken gebruik van de mogelijkheid om hun plan via handige tools op onze site te uploaden, en wij beoordelen de plannen efficiënt en geven snel duidelijkheid.
Ondernemers helpen ondernemen. Daar gaan we voor!

Contactpersonen voor de CJBD zijn Corine Meijerink, Marc Oldenburger en Daniëlle van Ginkel.
Wij ontmoeten u graag bij u op het bedrijf, bij u thuis, op één van onze kantoren of bij één van onze netwerken. Telefonisch zijn wij bereikbaar via (078) 6 531 250 of kijk op rabobank.nl/drechtsteden voor meer informatie.

Rabobank Drechtsteden, partner voor ondernemend Drechtsteden.