CJBD Zelf nieuws aanleveren roodNieuws van de leden

CJBD is er voor de leden. Dus is er een plek in de site waar de leden hún nieuws kunnen delen. Over hun bedrijf, over nieuwe producten en diensten, over aanbiedingen en over trends en ontwikkelingen. Geen betere plek om dit te delen dan onder de vlag van de vereniging waarvan zij lid zijn.

Nieuwsbericht aanleveren

Goed Lunchen, een boek vol inspiratie

Het is een essentieel onderdeel van ons dagritme, lunchen, maar het schiet er zo vaak bij in. Tijd voor een echt lunchboek vol gezonde, verse en verantwoorde recepten, vonden Dordtenaren Anke Bot en Monique Koppelaar. Het is als één van de weinige boeken met alleen lunchrecepten een uniek boek.

In Goed Lunchen staan ruim 40 recepten die laten zien hoe eenvoudig het is om lekker en gezond te eten. En die bovendien overheerlijk zijn en in relatief korte tijd met dagelijkse boodschappen bereid worden. In het boek staan recepten van een voedzame salade tot heerlijke soep en van een eiergerecht tot een uitgebreide weekendlunch.

Als voedingscoach en gewichtsconsulent is Monique Koppelaar gedreven om mensen te inspireren om gezond en voedzaam maar niet in de laatste plaats lekker te eten. Alle lunches bestaan uit verse, pure en natuurlijke producten die je zo in de winkel kunt halen. Monique bereidde alle recepten en Anke Bot, fotograaf van beroep, legde alles vast. Met Anke’s scherpe oog voor detail componeerden ze samen de foto’s. Het ziet er op de foto net zo smakelijk uit als het in werkelijkheid is. Beide dames komen uit Dordrecht en omdat Goed Lunchen ook is gedrukt in de oudste stad van Holland (Drukkerij RAD), maakt dat het boek extra speciaal.

Goed Lunchen is een boek voor mensen die snel en gemakkelijk een gezonde (voedzame) lunch in een handomdraai op tafel willen zetten

Goed Lunchen is te bestellen via www.goedlunchen.nl
De prijs is € 17,95
ISBN 9 789082 520200