CJBD Zelf nieuws aanleveren roodNieuws van de leden

CJBD is er voor de leden. Dus is er een plek in de site waar de leden hún nieuws kunnen delen. Over hun bedrijf, over nieuwe producten en diensten, over aanbiedingen en over trends en ontwikkelingen. Geen betere plek om dit te delen dan onder de vlag van de vereniging waarvan zij lid zijn.

Nieuwsbericht aanleveren

Verantwoord ondernemen i.c.m. adverteren?

CJBD Verantwoord adverteren KdO DordrechtVerenigingen en stichtingen zijn vaak afhankelijk van de inzet van tientallen (onbetaalde) vrijwilligers. Inkomsten halen ze voornamelijk uit contributie, in steeds mindere mate uit subsidies en particuliere giften. Met de naamsbekendheid zit het meestal wel goed, ze hebben honderden leden en bestaan vaak al tientallen jaren. Ze hebben een goedbezochte website en een veelgelezen digitale nieuwsbrief. Financiën worden moeizaam op orde gehouden, alle beetje helpen.

Kleine en/of startende ondernemers daarentegen, staan er vaak alleen voor en hebben al helemaal geen naamsbekendheid. Hun website is (nog) niet veel bezocht. Het geld groeit ze niet op de rug en het is maar de vraag of ze het een paar jaar uithouden. De noodzaak om reclame te maken is er wel, maar grote marketing budgetten zijn niet voorhanden.

En dan blijkt dat deze twee partijen veel aan elkaar kunnen hebben…

Uit eigen ervaring weet ik dat de kosten van twaalf maanden adverteren op een website van een stichting of vereniging ruimschoots kunnen afwegen tegen de baten. De hoeveelheid opdrachten die je via zo’n advertentie binnensleept is moeilijk te bepalen en hoeveel euro’s dat oplevert is voor iedere ondernemer natuurlijk verschillend. Maar stel jezelf eens de vraag “Wat mag een advertentie kosten” al zou je er maar één of twee opdrachten per jaar aan overhouden?

Met adverteren steun je natuurlijk ook een goed doel. Het laat zien dat je midden in de samenleving staat en je toont betrokkenheid. Je moet het elkaar gunnen. Vaak zal een vereniging of stichting enorm hun best doen om het adverteerders naar hun zin te maken. Een keer meeliften in hun nieuwsbrief kan verrassende resultaten opleveren!

Zelf ben ik erg te spreken over de mogelijkheden en tarieven van Gymnastiekvereniging KdO, een sportvereniging die al 112 jaar in de regio Drechtsteden is vertegenwoordigt met verschillende diciplines op 6 locaties, waar jong en oud zich bezig houden met verschillende vormen van gymnastiek, dans en rhönrad. Een hechte club met een ervaren bestuur die hun adverteerders meer dan alleen een banner op de website biedt.

"En omdat ik naast webmaster voor het CJBD toevallig ook webmaster (en sponsor) ben van deze vereniging mag ik namens het bestuur van KdO de leden van CJBD een flinke korting geven. Bekijk de tarieven uit de mediakaart, en neem contact met mij op."
- Etienne Martens

CJBD Verantwoord Adverteren KdO Dordrecht
CJBD Verantwoord Adverteren KdO Dordrecht
CJBD Verantwoord Adverteren KdO Dordrecht
CJBD Verantwoord Adverteren KdO Dordrecht
CJBD Verantwoord Adverteren KdO Dordrecht
CJBD Verantwoord Adverteren KdO Dordrecht

Sportvereniging:  Gymnastiekvereniging KdO
Contactpersoon (Voorzitter) Hilko Heilema
Telefoonnummer: 06 23 50 29 50 
e-Mail
Website www.kdo-dordrecht.nl