Nieuws van het bestuur

Ook vanuit het bestuur zijn er momenten dat er ‘nieuws’ te melden is. Over belangrijke besluiten, over veranderingen, over samenwerkingen of vanwege contacten met de gemeenten in de Drechtsteden. Ook dat vind je onder het kopje NIEUWS.

Samenwerking met Anke Bot Fotografie

Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden sluit soms met bedrijven een partnerovereenkomst. Tijdens de drukke ledenbijeenkomst van 11 januari ondertekenden CJBD en Anke Bot zo’n overeenkomst.

CJBD onderzoekt regelmatig mogelijkheden voor strategische samenwerkingen met bedrijven en instellingen. Enerzijds zodat de leden gemakkelijker toegang hebben tot advies en diensten, anderzijds om bij te dragen aan de profilering van CJBD. Door de nieuwe samenwerking met Anke Bot Fotografie weet CJBD zich verzekerd van professionele foto’s van onder andere zijn bijeenkomsten.

Tijdens de januaribijeenkomst in de prachtige historische Poort van Dordt, ondertekenden Werner Kelder, als plaatsvervanger van voorzitter Jeroen Put, en secretaris Nel de Korte namens het bestuur en Anke Bot een contract voor één jaar; met optie op verlenging. Anke is een gedreven fotograaf met veel ervaring, die ook op de Fotovakschool in Rotterdam les geeft. Zij fotografeert onder andere voor het glossy magazine Lifestyle Dordrecht. CJBD vroeg Anke om vanuit haar expertise ook mee te kijken met de redactieraad voor de website. Wat zij graag doet. Wij zijn heel blij met de positieve en actieve inbreng van Anke. Of, zoals Werner stelde: “Wat mooi dat wij met zo’n goede fotograaf gaan samenwerken. Het zal bijdragen aan het uitbouwen van de uitstraling van CJBD.”