Nieuws van het bestuur

Ook vanuit het bestuur zijn er momenten dat er ‘nieuws’ te melden is. Over belangrijke besluiten, over veranderingen, over samenwerkingen of vanwege contacten met de gemeenten in de Drechtsteden. Ook dat vind je onder het kopje NIEUWS.

CJBD bijeenkomst: 'Flexibiliteit, lagere kosten, duurzaamheid'

Uitnodiging 12 mei 2014 - 'Flexibiliteit, lagere kosten, duurzaamheid'
(ja, hoe dan?)

Wij nodigen je graag uit voor weer een interessante -én glimmende- CJBD-bijeenkomst.

Duurzaamheid is durven, maar vooral doen! Maar wat is duurzame mobiliteit en wat brengt de toekomst? Welke kansen zijn er voor jonge bedrijven? Waarom is duurzaamheid in deze regio belangrijk? Wat is eigenlijk mijn mobiliteitsbehoefte en vul ik deze juist in? Of betaal ik nu te veel?

Wilt u antwoord op deze vragen, kom dan naar deze CJBD-bijeenkomst met o.a. de interactieve presentatie van Anna Schouten (duurzaamheidsmanager Amega groep), om uw kansen in de markt te pakken!


Voor Jonge Bedrijven is het belangrijk om je zelf op de kaart te zetten. Op die manier weten anderen wat jij voor hen (of de mensen in hun netwerk) kan betekenen. CJBD biedt de leden daarom de kans om ook tijdens deze bijeenkomst een korte 'pitch' te geven (max. 3 leden; max. 3 min./presentatie). Geïnteresseerd? Meld je dan bij de secretaris (via ).