Nieuws van het bestuur

Ook vanuit het bestuur zijn er momenten dat er ‘nieuws’ te melden is. Over belangrijke besluiten, over veranderingen, over samenwerkingen of vanwege contacten met de gemeenten in de Drechtsteden. Ook dat vind je onder het kopje NIEUWS.

CJBD-bijeenkomst 'Zomerproeverij'

Wij nodigen je graag uit op maandag 14 juli 2014 voor een smakelijke én aangename CJBD-bijeenkomst.

Het is de laatste bijeenkomst van CJBD, voordat de zomervakantie start, dus we gaan deze keer vooral genieten en relaxed netwerken. Gastheer van deze avond is Eeterij & Tapperij 't Ambacht (uiteraard) te Hendrik Ido Ambacht, die ons een uitstekend 'walking dinner' gaat serveren.Naast de leden heeft Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden ook behoefte aan partners/sponsors. Daarom zijn wij continue op zoek naar nieuwe partners (of nieuwe afspraken met bestaande partners). Wij zijn ontzettend blij dat wij de afgelopen periode weer met enkele partners tot (nieuwe) afspraken zijn gekomen die Contact Jonge Bedrijven en zeker ook haar leden weer verder kunnen helpen. Tijdens, voor en na het 'walking dinner' zullen enkele nieuwe partnerovereenkomsten officieel getekend worden!Eeterij & Tapperij 't Ambacht is de ideale locatie voor deze bijeenkomst van Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden. Niet alleen is "t Ambacht" het meest noordelijke onderdeel van de Drechtsteden. De locatie is ook prima geschikt voor lekker eten, borrelen en (bij goed weer) genieten van het schitterende terras aan het water ('het Waaltje'). De naderende zomervakantie is de inspiratie voor eigenaar Willem Weers en zijn chef-kok om speciaal voor deze gelegenheid een 'walking dinner', welke bestaat uit diverse kleine gerechten uit verschillende zomerse landen, samen te stellen tot een mooi en smakelijk geheel.
Parkeren kan in de straten in de directe omgeving, maar de ruimte is soms beperkt. Probeer daarom deze keer te carpoolen. Dit is niet alleen handig, maar op deze manier kan je ook nog aangenaam bouwen aan de zakelijke relatie tijdens de heen- en terugreis!
 Programma
18.00 - 18.30 uur    Inloop en Ontvangst met koffie/thee/frisdrank
18.30 - 18.45 uur    Welkom door de voorzitter
18.45 - 20.30 uur    Walking Dinner + Ondertekening van nieuwe partnercontracten 
20.30 - 22.00 uur    Aangenaam Borrelen + Netwerken op het terras aan het water


Praktische informatie
Voor wie:     Jonge bedrijven (leden, niet-leden en partners/sponsors zijn welkom)
Datum/tijd:   Maandag 14 juli 2014 van 18.00 - 22.00 uur
Locatie:        Eeterij & Tapperij 't Ambacht, Dorpsstraat 125, 3342 BC H.I.Ambacht
[parkeren is (beperkt) mogelijk in de straten in de directe omgeving; probeer te carpoolen!] 
      
Aanmelden:  kan helaas niet meer
Kosten:        €17,50 voor leden/partners/sponsors; €22,50 voor niet-leden/introducés