Nieuws van het bestuur

Ook vanuit het bestuur zijn er momenten dat er ‘nieuws’ te melden is. Over belangrijke besluiten, over veranderingen, over samenwerkingen of vanwege contacten met de gemeenten in de Drechtsteden. Ook dat vind je onder het kopje NIEUWS.

Verkiezing!

De CJBD-er van het Jaar 2020: maandag 9 december 2019 wordt de winnaar bekendgemaakt!
Wie neemt de titel over van Johan en Els Borsje van JB Business Wear?

Tot 11 november 22.00 uur kun je als lid of partner jouw 3 unieke nominaties doorgeven. Dat kan per mail of fysiek tijdens de bijeenkomst met de Proeverij en de workshop. Wie op wie gestemd heeft blijft uiteraard geheim.

Publiek stemt

Maar ja, welke leden en/of partners gaan onze 3 beoogde genomineerden worden? Ben je het misschien zelf? Is het iemand die je goed kent of waarmee je samenwerkt?
In elk geval doen we het op de avond zelf nét anders dan voorgaande jaren. Dat wil zeggen: een stemming aan de hand van de presentatie telt ook mee; ‘publieksstemmen’ zogezegd!

Wie mag je nomineren?

Je kunt ieder lid en partner - groot en klein - voor de titel CJBD-er van het Jaar 2020 nomineren; m.u.v. het bestuur en de winnaar van vorig jaar (Johan Borsje van JB Business Wear). *

Ledenoverzicht

We hoorden vaak dat het best lastig is te bedenken wie je wilt en kunt nomineren. Want soms vroeg men zich wie wel of geen lid is. In de laatste Nieuwsbrief (dd 21-10-2019) stond een link naar de ledenlijst. Heb je die nieuwsbrief niet meer, mail dan even naar . Dan krijg je een nieuwe link.
Of kom 11 november! Dan kun je ter plekke je stem uitbrengen (= 3 kandidaten aankruisen en lijst inleveren; inclusief korte argumentatie, want de jury moet jouw reden wel weten)!

De jury – uitgesloten van deelname - bestaat uit de bestuursleden, de CJBD-er van het Jaar 2019 en mogelijk 1 à 2 andere personen die op enigerlei wijze een rol bij of voor CJBD vertolken.

logo CJBd er van het jaar zonder jaartal

beker cjbder vh jaar