Nieuws van het bestuur

Ook vanuit het bestuur zijn er momenten dat er ‘nieuws’ te melden is. Over belangrijke besluiten, over veranderingen, over samenwerkingen of vanwege contacten met de gemeenten in de Drechtsteden. Ook dat vind je onder het kopje NIEUWS.

Postillion Hotel en CJBD gaan partnership aan

11 juli 2019 - Ondernemersplatform Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden (CJBD) tekende deze week met Postillion Hotel Dordrecht een partnerschapsovereenkomst. Juist het hotel kan - met zijn fraaie werkplekken en vergaderzalen - een centrale rol spelen als de ondernemers die lid zijn bij CJBD een flexplek zoeken om te werken of te vergaderen. Voorzitter Harry Eskes en Residence Manager Wouter Noels tekenden de overeenkomst voorafgaand aan de Zomer BBQ van CJBD.

Prachtige plek

“Op zoek naar een mooie plek voor onze ZomerBBQ, die we jaarlijks ergens anders houden, kwamen we bij Postillion in Dordrecht terecht”, zegt voorzitter Harry Eskes. “Dat contact was direct warm en transparant. Feitelijk kwamen we op het juiste moment, want het hotel zocht opties om nieuwe contacten te leggen en meer naar buiten te treden. Eén en één was toen snel twee; of wellicht meer dan dat. Dit is een prachtige plek in een hectische omgeving. Met uitstekende flexibele werkplekken en goede vergaderzalen en ruim voldoende parkeerruimte. Kortom, zaken waar een kleine ondernemer soms behoefte aan kan hebben. Wij zijn heel blij met deze overeenkomst.”

Zakelijke markt

Wouter Noels, Postillion residence manager in Dordrecht: “Het CJBD blijkt een zeer actieve club. Met leuke mensen en dat is ook wat waard. Juist het feit dat wij vele flexplekken hebben en daar een soepel beleid kennen, maakt dat wij eigenlijk voor ondernemers ‘op de juiste plek liggen’. Zowel zelfstandig ondernemers als managers en gasten van grote bedrijven vinden hun weg naar ons. Die positie willen we uitbreiden, want we kunnen gasten en organisatie zo ontzettend veel bieden. Dit is exact de aansluiting die wij zoeken.”