Nieuws van het bestuur

Ook vanuit het bestuur zijn er momenten dat er ‘nieuws’ te melden is. Over belangrijke besluiten, over veranderingen, over samenwerkingen of vanwege contacten met de gemeenten in de Drechtsteden. Ook dat vind je onder het kopje NIEUWS.

Persbericht sprekers

Informatie en ervaren sprekers op Drechtstedenbijeenkomst ‘Zakendoen door zichtbaar te zijn’

Maandag 8 oktober a.s. is de eerste kennisbijeenkomst van www.jouwjongebedrijf.nl. In een samenwerking van Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden, de Drechtstedengemeenten en Rabobanken Drechtsteden en Merwestroom zorgen 3 ervaren sprekers voor kennisoverdracht en kunnen ondernemers met dringende vragen terecht op een informatiemarkt. ‘Zakendoen door zichtbaar te zijn’ gaat in op kansen voor ondernemers. De avond is van 19.00 tot 22.30 uur en de toegang is gratis.

Meeting lijkt nodig
Om ondernemers (met een jong bedrijf) optimale ‘wapens’ te geven om hun bedrijf goed voor het voetlicht te brengen, organiseert Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden maandagavond 8 oktober de bijeenkomst ‘Zakendoen door zichtbaar te zijn’. Voorzitter Harry Eskes: “Al meer dan 25 jaar is als club ons doel ondernemers met een jong bedrijf te helpen. We hebben maandelijks een bijeenkomst, óf met een spreker óf bij een mooi bedrijf. Want ondernemers met een jong bedrijf willen we helpen zo goed mogelijk te kunnen werken en groeien. We vonden het tijd voor een bredere informatiebijeenkomst. Die meeting kunnen we houden met de hulp van de Rabobanken Drechtsteden en Merwestroom en de 7 Drechtstedengemeenten. Wij zien signalen dat er rond de honderd ondernemers komen. Dat zegt alles over het nut! Deze ondernemers halen bij ons díe informatie die je met een jong bedrijf nodig hebt. Dat is anders dan wat een pré-starter zoekt.”

3 sprekers en infomarkt
“Ditmaal onder de vlag van www.jouwjongebedrijf.nl met 3 sprekers en een infomarkt”, vervolgt hij. “De sprekers vertellen over Social Selling, Het Nut van Netwerken en Wat doe je met je Telefoon. Achtereenvolgens Martijn Holtes is landelijk LinkedIn specialist en was nog niet eerder in de Drechtsteden. Kees van ’t Zelfde kent als directeur van Port of Business de regio op zijn duimpje en Claudia Bouwens geeft als Het BELmeisje landelijk presentaties en trainingen. Kortom, we zijn blij dat zij bij ons komen spreken.”

Aan de start en het eind van de avond is er een Informatiemarkt. Hier staan: Rabobank, Verstegen, Drechtstedengemeenten, BDO, Ten Holter Noordam, Port of Business, Drukkeriij RAD en Qware ICT. Natuurlijk staat Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden er zelf ook.
De avond is bij Rabobank Drechtsteden (Wilgenbos 1, Dordrecht), de avond start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en sluit om 22.30 uur.

YBM landscape fb