Nieuws van het bestuur

Ook vanuit het bestuur zijn er momenten dat er ‘nieuws’ te melden is. Over belangrijke besluiten, over veranderingen, over samenwerkingen of vanwege contacten met de gemeenten in de Drechtsteden. Ook dat vind je onder het kopje NIEUWS.

CJBD roept Anke Bot uit tot CJBD-er van het Jaar 2016

PERSBERICHT - Tijdens een zeer drukke oudejaarsbijeenkomst van CJBD (Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden) maandag jl. in The Movies in Dordrecht, werd Anke Bot van Anke Bot Fotografie uitgeroepen tot CJBD-er van het Jaar 2016. Elk lid kon afgelopen november drie leden voordragen voor deze titel. Hieruit kwamen drie overall-nominaties naar voren, waaruit de jury de winnaar bepaalde. De andere genomineerden waren Astrid Honcoop van Honc Design en Joris van Oers van Cinemato Media.

Lastige klus
“Nadat de leden hun voorkeursstemmen hadden uitgebracht, kwam de jury bijeen om de drie genomineerden vast te stellen en zich vervolgens uit te spreken over de winnaar”, vertelt Jeroen Put, voorzitter Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden. “De jury bestond uit het bestuur – dat zelf niet mocht stemmen én niet gekozen kon worden – aangevuld met Johan den Houter (Drukkerij RAD - CJBD-er van 2015) en Boukje van de Ven (Accountmanager Bedrijven Gemeente Dordrecht). Het was een lastige klus voor de jury, want de drie genomineerden kregen alledrie lovende kritieken van hun medeleden. De jury vond die heel herkenbaar, maar moest vervolgens zijn keuze bepalen tussen Joris van Oers (Cinemato Media), Anke Bot (Anke Bot Fotografie) en Astrid Honcoop (Honc Design).”

CJBD-er van het Jaar 2016
Jeroen Put overhandigde de genomineerden een fraaie bos bloemen en een combiticket ‘diner met film’ van The Movies. “Uiteindelijk werd, na over en weer de argumenten afgewogen te hebben, Anke Bot uitgeroepen tot winnaar. Zij mag zich het komende jaar CJBD-er van het Jaar 2016 noemen. Wat vergezeld gaat met een fraai certificaat, een stapel CJBD-visitekaartjes met vermelding CJBD-er van het Jaar en uiteraard de wisselbeker. Anke wordt in het juryrapport geprezen voor haar positieve inbreng en open houding, haar enthousiasme als lid en als partner en de grote persoonlijke groei in het afgelopen jaar als ondernemer met een jong bedrijf.” De bekendmaking en prijsuitreiking vond plaats bij The Movies in Dordrecht, ook CJBD-partner, en de wisselbeker ontving Anke uit handen van Johan den Houter, de winnaar van vorig jaar.

Nieuwe brochure en video
Deze laatste netwerkbijeenkomst van 2016 was eveneens het moment voor Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden om zijn nieuwe video te tonen. Jaarlijks maakt partner Cinemato Media een promotievideo met een compilatie van opvallende momenten van het afgelopen jaar. CJBD sluit het jubileumjaar af met een zeer goed gevoel én met een hoger ledental. Momenteel zijn bijna 80 jonge bedrijven uit de Drechtsteden lid van CJBD en gebruiken de voordelen van het netwerkplatform.