Nieuws van het bestuur

Ook vanuit het bestuur zijn er momenten dat er ‘nieuws’ te melden is. Over belangrijke besluiten, over veranderingen, over samenwerkingen of vanwege contacten met de gemeenten in de Drechtsteden. Ook dat vind je onder het kopje NIEUWS.

Trotse samenwerking

De betrokkenheid van bedrijven en organisaties bij CJBD blijft groot. En daar zijn we trots op! Ook op de verlenging van het partnerschap met de Rabobank.

CJBD Rabobank november 2016 ankebotfotografieIn de afgelopen weken mochten we het contract verlengen met de Rabobank. Daar zijn we heel trots op en blij mee. Vooral omdat Rabobank een mooie toevoeging aan het partnerschap biedt. Want iedere startende ondernemer die bij hen een rekening opent, krijgt in het eerste jaar zijn lidmaatschap van CJBD voor 50%. Op de foto’s directeur Rabobank zakelijk Leendert van Wezel en CJBD-voorzitter Jeroen Put (l) en bij de ondertekening aangevuld met CJBD-bestuurslid communicatie Harry Eskes (r).

Sinds januari sloten we in ons jubileumjaar met 5 nieuwe partners (Anke Bot, Ten Holter Noordam, Honc Design, The Movies en Nannings Catering) een overeenkomst, terwijl we in de zomer het contract met Ames verlengden. We spreken met recht van een goed jaar…! We hebben op dit moment 75 leden; daar zijn we dit jaar gestaag naartoe gegroeid. Uiteraard is dit een tussenstand, want we willen doorgroeien. Daar profiteren alle leden van; zowel qua interne contacten als qua positie van CJBD, dat als platform steeds meer betekenis krijgt.

Foto's: Anke Bot Fotografie

CJBD Rabobank November 2016 Ankebotfotografie 0515 2
CJBD Rabobank November 2016 Ankebotfotografie
CJBD Rabobank November 2016 Ankebotfotografie 0524 2
CJBD Rabobank November 2016 Ankebotfotografie 0547 2