Nieuws van het bestuur

Ook vanuit het bestuur zijn er momenten dat er ‘nieuws’ te melden is. Over belangrijke besluiten, over veranderingen, over samenwerkingen of vanwege contacten met de gemeenten in de Drechtsteden. Ook dat vind je onder het kopje NIEUWS.

Startersdag Drechtsteden 22 maart 2016

CJBD wil als vanouds ook de partner zijn van startende en net-gestarte bedrijven. Daarom zijn we van de partij op de Startersdag Drechtsteden 2016 op 22 maart aanstaande.

Ken je in jouw omgeving mensen die binnenkort als ondernemer willen starten of die net zijn gestart? Wijs hen dan op de Startersdag Drechtsteden op 22 maart in het DaVinci College in Dordrecht. Deze gratis avond, waar CJBD en vele kennispartners aanwezig zijn, helpt hen hun weg te vinden naar een zo vlekkeloos mogelijke start.

Als lid van CJBD weet jij als geen ander wat het belang is en de voordelen zijn van lid zijn bij een actief platform als CJBD: kennis halen, jezelf presenteren en samenwerken. Én gezelligheid, want in een informele sfeer ontstaan de beste contacten. Onze slogan is niet voor niets ‘Samen kom je verder’!