Nieuws van het bestuur

Ook vanuit het bestuur zijn er momenten dat er ‘nieuws’ te melden is. Over belangrijke besluiten, over veranderingen, over samenwerkingen of vanwege contacten met de gemeenten in de Drechtsteden. Ook dat vind je onder het kopje NIEUWS.

Nog één week…

Het jubileum van CJBD nadert met rasse schreden. Nog één week, dan ‘breekt het feest los’! In de aanloop daarnaartoe hebben velen zich al ingeschreven, leden en partners, oud-leden en belangstellenden.

Een kleine drie weken geleden haalde CJBD zelfs de maandelijkse bijlage ‘De Ondernemer’ van het AD. Waarmee we maar willen aangeven dat ‘het’ dus leeft. Want anders zouden de media vast niet al zover van te voren een aankondiging hebben gedaan.

De jubileumavond – exact op de dag dat CJBD 25 jaar geleden notarieel werd geregistreerd – belooft volgens goede CJBD-traditie gezellig te worden, met uiteraard goede catering en ditmaal bijzonder entertainment. Aan het eind is er voor de leden en de partners van CJBD een herinneringsgeschenk. Ja, dat is (ook) het jubileummagazine en nee, we verklappen nog niet wat dat andere is…

Aanmelden voor de jubileum bijeenkomst