Nieuws van het bestuur

Ook vanuit het bestuur zijn er momenten dat er ‘nieuws’ te melden is. Over belangrijke besluiten, over veranderingen, over samenwerkingen of vanwege contacten met de gemeenten in de Drechtsteden. Ook dat vind je onder het kopje NIEUWS.

CJBD-leden benoemen Johan Borsje tot CJBD-er van het Jaar 2018/2019

Tijdens de drukbezochte laatste bijeenkomst van 2018 van Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden, maakte Paul Mallee, directeur Rabobank Drechtsteden, de CJBD-er van het Jaar 2018/2019 bekend. Bij het openen van de envelop kwam de naam van Johan Borsje van JB Business Wear tevoorschijn. Hij ontving de wisselbeker en mag een jaar lang de titel voeren.
Johan won de strijd om de titel van de andere genomineerden Trijnie Lukassen van Lukassen EMC Nalatenschapscoaching, Jeroen Put van Cirkellab en Daan Becht van Ten Holter Noordam Advocaten.

Lees meer

Persbericht sprekers

Informatie en ervaren sprekers op Drechtstedenbijeenkomst ‘Zakendoen door zichtbaar te zijn’

Maandag 8 oktober a.s. is de eerste kennisbijeenkomst van www.jouwjongebedrijf.nl. In een samenwerking van Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden, de Drechtstedengemeenten en Rabobanken Drechtsteden en Merwestroom zorgen 3 ervaren sprekers voor kennisoverdracht en kunnen ondernemers met dringende vragen terecht op een informatiemarkt. ‘Zakendoen door zichtbaar te zijn’ gaat in op kansen voor ondernemers. De avond is van 19.00 tot 22.30 uur en de toegang is gratis.

Lees meer

PERSBERICHT

Kennisbijeenkomst over zichtbaarheid op 8 oktober om jonge bedrijven in de Drechtsteden te helpen

Eerste doelstelling van de speciale avond voor jonge bedrijven is om ondernemers handvatten te bieden waarmee zij hun bedrijf beter kunnen laten floreren. Met als thema ‘Zakendoen door zichtbaar te zijn’ is er een informatie-avond op maandag 8 oktober a.s. De organisatie ligt bij ondernemersvereniging Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden, de 7 Drechtstedengemeenten en Rabobanken Drechtseden en Merwestroom. Er zijn enkele specialisten als spreker en er is een informatiemarkt. De toegang is gratis.

Lees meer

CJBD tekent contract met Rabobank Drechtsteden én Rabobank Merwestroom

Dordrecht, 16 maart 2018 – Tijdens de laatste bijeenkomst van ondernemersvereniging CJBD (Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden) ondertekende voorzitter Harry Eskes namens de club een contract met Rabobank Drechtsteden én Rabobank Merwestroom. Hiermee werd enerzijds de partnerschapsovereenkomst tussen CJBD en Rabobank Drechtsteden verlengd als anderzijds naar de regio van Rabobank Merwestroom uitgebreid.

Lees meer

Meer artikelen...