Nieuws van het bestuur

Ook vanuit het bestuur zijn er momenten dat er ‘nieuws’ te melden is. Over belangrijke besluiten, over veranderingen, over samenwerkingen of vanwege contacten met de gemeenten in de Drechtsteden. Ook dat vind je onder het kopje NIEUWS.

Nico Bouwman van 1-2-Appletree gekozen tot CJBD-er van het Jaar 2019/2020

PERSBERICHT

Drechtsteden, 10 december 2019 – Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden koos gisteren Nico Bouwman van 1-2-Appletree tot CJBD-er van het Jaar 2019/2020! Zowel de leden als de oud-winnaars brachten in de filmzaal van Kinepolis, anoniem en gescheiden, hun stem uit. Daarbij versloeg Nico de mede-genomineerden Hans de Jonge (ALLinLED) en Wulfert Nannings (Nannings Catering). Uit handen van voorzitter Harry Eskes ontving hij bloemen, certificaat en een jaar gratis lidmaatschap, terwijl Johan Borsje als winnaar van vorig jaar traditioneel de wisselbeker overhandigde.

Lees meer

Postillion Hotel en CJBD gaan partnership aan

11 juli 2019 - Ondernemersplatform Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden (CJBD) tekende deze week met Postillion Hotel Dordrecht een partnerschapsovereenkomst. Juist het hotel kan - met zijn fraaie werkplekken en vergaderzalen - een centrale rol spelen als de ondernemers die lid zijn bij CJBD een flexplek zoeken om te werken of te vergaderen. Voorzitter Harry Eskes en Residence Manager Wouter Noels tekenden de overeenkomst voorafgaand aan de Zomer BBQ van CJBD.

Lees meer

Verkiezing!

De CJBD-er van het Jaar 2020: maandag 9 december 2019 wordt de winnaar bekendgemaakt!
Wie neemt de titel over van Johan en Els Borsje van JB Business Wear?

Tot 11 november 22.00 uur kun je als lid of partner jouw 3 unieke nominaties doorgeven. Dat kan per mail of fysiek tijdens de bijeenkomst met de Proeverij en de workshop. Wie op wie gestemd heeft blijft uiteraard geheim.

Lees meer

Contractverlenging én geslaagde leden-brainstorm

Dordrecht, 22 februari 2019 - Ondernemersplatform Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden (CJBD) hield deze week een brainstorm met leden en partners. Dat was tevens het podium dat de contractverlenging met Rabobank Drechtsteden en Rabobank Merwestroom werd ondertekend. Een uniek gegeven, dat de vereniging met de beide banken uit de regio nauw samenwerkt.

Lees meer

Meer artikelen...