Nieuws van het bestuur

Ook vanuit het bestuur zijn er momenten dat er ‘nieuws’ te melden is. Over belangrijke besluiten, over veranderingen, over samenwerkingen of vanwege contacten met de gemeenten in de Drechtsteden. Ook dat vind je onder het kopje NIEUWS.

Verkiezing!

De CJBD-er van het Jaar 2020: maandag 9 december 2019 wordt de winnaar bekendgemaakt!
Wie neemt de titel over van Johan en Els Borsje van JB Business Wear?

Tot 11 november 22.00 uur kun je als lid of partner jouw 3 unieke nominaties doorgeven. Dat kan per mail of fysiek tijdens de bijeenkomst met de Proeverij en de workshop. Wie op wie gestemd heeft blijft uiteraard geheim.

Lees meer

Postillion Hotel en CJBD gaan partnership aan

11 juli 2019 - Ondernemersplatform Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden (CJBD) tekende deze week met Postillion Hotel Dordrecht een partnerschapsovereenkomst. Juist het hotel kan - met zijn fraaie werkplekken en vergaderzalen - een centrale rol spelen als de ondernemers die lid zijn bij CJBD een flexplek zoeken om te werken of te vergaderen. Voorzitter Harry Eskes en Residence Manager Wouter Noels tekenden de overeenkomst voorafgaand aan de Zomer BBQ van CJBD.

Lees meer

CJBD-leden benoemen Johan Borsje tot CJBD-er van het Jaar 2018/2019

Dordrecht - Tijdens de drukbezochte laatste bijeenkomst van 2018 van Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden, maakte Paul Mallee, directeur Rabobank Drechtsteden, de CJBD-er van het Jaar 2018/2019 bekend. Bij het openen van de envelop kwam de naam van Johan Borsje van JB Business Wear tevoorschijn. Hij ontving de wisselbeker en mag een jaar lang de titel voeren.
Johan won de strijd om de titel van de andere genomineerden Trijnie Lukassen van Lukassen EMC Nalatenschapscoaching, Jeroen Put van Cirkellab en Daan Becht van Ten Holter Noordam Advocaten.

Lees meer

Contractverlenging én geslaagde leden-brainstorm

Dordrecht, 22 februari 2019 - Ondernemersplatform Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden (CJBD) hield deze week een brainstorm met leden en partners. Dat was tevens het podium dat de contractverlenging met Rabobank Drechtsteden en Rabobank Merwestroom werd ondertekend. Een uniek gegeven, dat de vereniging met de beide banken uit de regio nauw samenwerkt.

Lees meer

Persbericht sprekers

Informatie en ervaren sprekers op Drechtstedenbijeenkomst ‘Zakendoen door zichtbaar te zijn’

Maandag 8 oktober a.s. is de eerste kennisbijeenkomst van www.jouwjongebedrijf.nl. In een samenwerking van Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden, de Drechtstedengemeenten en Rabobanken Drechtsteden en Merwestroom zorgen 3 ervaren sprekers voor kennisoverdracht en kunnen ondernemers met dringende vragen terecht op een informatiemarkt. ‘Zakendoen door zichtbaar te zijn’ gaat in op kansen voor ondernemers. De avond is van 19.00 tot 22.30 uur en de toegang is gratis.

Lees meer

Meer artikelen...