Overzicht CJBD-leden en hun werkterreinen

De leden van CJBD presenteren zich met veel plezier. Onderstaand vindt u een overzicht van de bedrijven van onze leden op alfabet en op branche. Bent u op zoek naar een specifieke discipline? Typ die in het zoekvenster in en vind het lid en zijn bedrijf dat u verder kan helpen.


Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Verhoef EMC B.V.

Mark Heppe

3.8/5 Waardering (4 beoordelingen)

Verhoef EMC b.v. is een flexibele, daadkrachtige organisatie van ruim 50 medewerkers met disciplines in scheepvaart, industrie, utiliteit en automatiseringsprojecten.

Onze activiteiten omvatten het complete traject van advisering, ontwerp, uitvoering, inbedrijfstelling, service en onderhoud van elektrotechnische en automatiseringsprojecten. Onze vestigingsplaats is Sliedrecht. Verhoef EMC is met de ontwikkeling van zand- / baggerindustrie opgegroeid. In de nieuwbouw installaties voor industrie en utiliteit hebben we diverse fabrieksinstallaties, kantoorinstallaties, apotheek, huis- en tandartsen gerealiseerd.

Utiliteitsinstallaties worden opgeleverd volgens kwaliteitswaarborgsysteem BRL6000, wij zijn Sterkin installateur. Verhoef EMC levert ;

INDUSTRI√čLE, HUISINSTALLATIE'S, KANTOORINSTALLATIE'S
ONDERHOUD/ REPARATIE
ALARMINSTALLATIES
EV-BOX LAADSTATION

Adres

  • Straat: Industrieweg 79
  • Postcode: 3361 HJ
  • Stad: Sliedrecht

Contact

  • Telefoon: +31 184 413073 / 06 132 603 85
  • E-Mail: