Overzicht CJBD-leden en hun werkterreinen

De leden van CJBD presenteren zich met veel plezier. Onderstaand vindt u een overzicht van de bedrijven van onze leden op alfabet en op branche. Bent u op zoek naar een specifieke discipline? Typ die in het zoekvenster in en vind het lid en zijn bedrijf dat u verder kan helpen.


Rabobank Drechtsteden

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Speciaal voor startende ondernemers is er het Rabo OndernemersPakket met startersvoordelen. Dit pakket biedt u een zakelijke rekening, internetbankieren en een keuze uit de belangrijkste verzekeringen, waaronder aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid. Alles wat u als startende ondernemer nodig heeft.

Onmisbaar voor uw bankzaken.
Wie een bedrijf runt, moet van alle markten thuis zijn. Inkoop, verkoop, administratie, plannen en organiseren. Als ondernemer heeft u behoefte aan een financieel pakket dat ook van alle markten thuis is: het Rabo OndernemersPakket. Hiermee regelt u uw bankzaken in één keer en doet u uw administratie een stuk sneller.

Uw bedrijf goed verzekerd.
Denk ook aan een bedrijfsverzekering zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

ZZPérs
Zeker weten dat alles klopt.Start u vanuit loondienst? Dan is de kans groot dat u als zzp'er hetzelfde werk blijft doen. Veel zaken die eerst via uw werkgever geregeld waren, moet u nu zelf oppakken. Daarom wilt u als startende zzp'er zeker weten dat alles klopt.

Voor meer informatie bel uw Rabobank

Adres

  • Straat: Postbus 1143
  • Postcode: 3300 BC
  • Stad: Dordrecht
  • Zuid-Holland

Contact