Overzicht CJBD-leden en hun werkterreinen

De leden van CJBD presenteren zich met veel plezier. Onderstaand vindt u een overzicht van de bedrijven van onze leden op alfabet en op branche. Bent u op zoek naar een specifieke discipline? Typ die in het zoekvenster in en vind het lid en zijn bedrijf dat u verder kan helpen.


Notariaat Nonhebel

mr. Maartje Nonhebel

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Helder, persoonlijk en vertrouwd!

Al ruim 80 jaar is er een notariskantoor gevestigd in een Monumentaal pand tegenover de zij-ingang van de Grote Kerk in Dordrecht, voorheen Stijn Wery, en sinds april 2018 Notariaat Nonhebel.

Met een enthousiast en deskundig team heeft notaris mr. Maartje Nonhebel menig Dordtenaar al aan een nieuw huis of testament geholpen. Ook regionaal weten de mensen het kantoor te vinden.

nonhebel fotomr. Maartje Nonhebel staat voor een professionele en persoonlijke benadering. Het kantoor heeft een algemene praktijk; voor alle gebruikelijke transacties kunt u bij haar terecht; een beetje de "huisarts" onder de notarissen. In het familierecht en vermogensplanning is zij gespecialiseerd.

Naar de notaris gaan veel mensen omdat het moet, bij Notariaat Nonhebel maken we van de overdracht van uw huis een feestje! Voor een juridisch advies, vertrouwd gevoel, begrijpelijke uitleg en prettige communicatie bent u van harte welkom bij Notariaat Nonhebel.

Adres

  • Straat: Grotekerksplein 20
  • Postcode: 3311 CC
  • Stad: Dordrecht

Contact