Overzicht CJBD-leden en hun werkterreinen

De leden van CJBD presenteren zich met veel plezier. Onderstaand vindt u een overzicht van de bedrijven van onze leden op alfabet en op branche. Bent u op zoek naar een specifieke discipline? Typ die in het zoekvenster in en vind het lid en zijn bedrijf dat u verder kan helpen.


Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

1-2-appletree

Nico Bouwman | web-ontwikkelaar

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

1-2-appletree helpt professionele dienstverleners met hun website die ze gemakkelijk zelf kunnen onderhouden, waardoor ze meer klanten kunnen krijgen. We werken o.a.  met het Open Source pakket Joomla en WordPress, zodat klanten ook zelf makkelijk hun website kunnen onderhouden.

Hosting
We regelen zowel de domeinnaam als de hosting voor jouw website of intranet. Afhankelijk van jouw wensen schakelen we de beste hosting partij in die past bij het bedrijf.

Grafisch webdesign
We verzorgen tevens de grafische elementen, logo's en website templates. Website templates worden veelal responsive opgeleverd, waardoor ze zowel op smartphones als op tablet en desktop goed werken.

Joomla! websites
We zijn expert op het gebied van het Joomla! content management systeem (CMS). Dit is een Open Source CMS waarmee websites worden ontwikkeld. Als klant kun je zelf inloggen op je website om teksten en foto's te wijzigen, extra pagina's te maken, etc.
Daarnaast bieden we WordPress websites. Voor beide systemen hebben we een uitgebreid Monitoring Systeem om de websites te updaten en veilig te houden.

Vindbaar in Google
Een andere specialiteit van 1-2-appletree is 'zoekmachine optimalisatie' kortweg SEO genoemd. Met deze technieken zorg je ervoor dat een website beter vindbaar wordt in Google. We geven hierin advies, en bieden de juiste software tools om met SEO aan de slag te gaan.

Samenwerking
1-2-appletree werkt samen met collega's in coöperatie i.o. BizzMix, een samenwerkingsverband van webontwikkelaars die werken met Open Source software zoals Joomla en WordPress.

Bezoek de website van Nico Stuur een e-mail

Adres

  • Straat: Heimerstein 20
  • Postcode: 3328ME
  • Stad: Dordrecht
  • Zuid-Holland

Contact