Informatiemarkt

Zakendoen door zichtbaar te zijn. De partners van Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden, de bedenker van jouwjongebedrijf.nl, steunen die boodschap! Een aantal van hen doet mee op de informatiemarkt op 8 oktober 2018. Hier vind je informatie over hen; waar zij omgekeerd op maandag de 8ste jóu informatie kunnen geven of je vragen kunnen beantwoorden.

 

BDO

BDO biedt organisaties nieuwe perspectieven met diensten op het gebied van audit en assurance, belastingadvies, advisory, accountancy en bedrijfsadvies.

BDO biedt organisaties nieuwe perspectieven met diensten op het gebied van audit en assurance, belastingadvies, advisory, accountancy en bedrijfsadvies. Met onze unieke combinatie van lokale marktkennis, een internationaal netwerk, persoonlijke dienstverlening en een professionele aanpak, helpen wij onze klanten succesvoller te ondernemen.

Dit doen wij in Nederland met zo’n 2.400 professionals en wereldwijd met ruim 64.000 medewerkers, verdeeld over ruim 1.400 vestigingen in 154 landen. Hiermee zijn wij het vijfde accountancy- en adviesnetwerk ter wereld. Een unieke positie die ons in staat stelt allerbeste service en topkwaliteit te leveren aan onze klanten. Van mkb- tot familiebedrijven en van publieke organisaties tot internationale ondernemingen.

 CJBD Partner BDO

www.bdo.nl/nl-nl/locaties/bdo-dordrecht

 

Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden

Je hebt je eigen – jonge – bedrijf en ervaart dat dat soms eenzaam kan zijn. Eenzaam in de zin dat je al je vragen zelf moet oplossen. Eenzaam in de zin dat je regelmatig een klankbord mist.

Eén ding weet je zeker, je werd niet ondernemer om er snel weer mee te stoppen! Maak jouw avontuur succesvol door actief te netwerken. CJBD – Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden – is er voor jou! Onze slogan is ‘Samen kom je verder’.

CJBD: méér dan 25 jaar
Leer van oplossingen van anderen. Daar moet je wél om vragen, want niemand ziet aan je neus wat er bij jou speelt. Daarom zijn onze maandelijkse bijeenkomsten zo belangrijk en onze leden zijn open, informeel en best wel direct. Leer van oplossingen die anderen al vonden.
CJBD bestaat al meer dan 25 jaar en organiseert veel kennissessies. Maar gezelligheid staat centraal. Netwerken mag ook leuk zijn…

Ledenvoordelen:
Ontmoet enthousiaste collega-ondernemers met een jong bedrijf.
Leer tijdens interessante meetings met sprekers.
Unieke kans jezelf en je bedrijf te presenteren.
Zoek naar opties voor (toekomstige) onderlinge samenwerking.
Combineer het nuttige met het aangename. Wij ontmoeten je graag!

CJBD logo 2015b

www.cjbd.nl

 

Drechtsteden

Samen stad aan het water
Binnen de Drechtsteden werken zes gemeenten vernieuwend en effectief samen. Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht trekken samen op, maar maken ook nadrukkelijk hun eigen keuzes. De gemeente Hardinxveld-Giessendam zal binnenkort ook officieel deel uitmaken van de Drechtsteden, die ‘Samen stad aan het water’ zijn. De regio is toonaangevend in de maritieme sector en heeft een strategische positie op de as Rotterdam-Antwerpen.

De accountmanagers van de gemeenten voor de bedrijven zijn ook de vaste aanspreekpartners voor iedereen met een (jong) bedrijf; of die er één wil starten.

CJBD Partner Drechtsteden

https://www.drechtsteden.nl/

 

Drukkerij RAD

Drukkerij RAD Dordrecht, voor al uw full colour drukwerk, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, posters, flyers, boekjes, kleurprints, uitnodigingen.

Wij staan voor u klaar
Voor bedrijven en organisaties wordt drukwerk op vele manieren gebruikt. Eén ding heeft het gemeen: het moet worden geproduceerd in een constant hoge kwaliteit en op het afgesproken moment worden geleverd.

Tevreden klanten
Niet alleen de doordachte workflow of het moderne computer-to-plate systeem, maar vooral de gedrevenheid en het kwaliteitsbesef van onze vakmensen is de basis van ons succes.

Daarnaast vinden wij dat zakelijk niet gelijk is aan onpersoonlijk. Vandaar dat wij werken met een ervaren vast team zodat u altijd contact heeft met iemand die van de hoed en de rand weet.

CJBD Partner Drukkerij RAD

http://www.drukkerij-rad.nl/

 

Port of Business

Quality meets quality: dat is het motto van Port of BUSINESS.
Wie wij zijn? Heel simpel: het grootste communicatieplatform van Zuid-Holland Zuid. Kennis delen met kennissen en contacten leggen met de ondernemers of bestuurders die u wenst ging nog nooit zo eenvoudig. Door de pijlers magazines, online en netwerken met elkaar te verbinden, ontstaan waardevolle kruisbestuivingen op allerlei niveaus. Door zaken alleen op te pakken gaat u misschien sneller, maar door samenwerking komt u verder.

Port of BUSINESS komt uit de koker van HJ Media Producties, uitgever van de gerenommeerde zakenmagazines Rijnmond BUSINESS, Drechtsteden BUSINESS, Re/Port of Moerdijk en INSIGHT. Met per editie een thema, inhoudelijke artikelen en columns, rondetafelgesprekken met regionale professionals en diepte-interviews over interessante onderwerpen staan de magazines garant voor een stukje kennis, verdieping en achtergrond. Maar tijden veranderen en dus veranderen wij mee. Natuurlijk brengen wij nu en in de toekomst nog steeds onze vertrouwde magazines uit. Maar het blijft niet bij bladen alleen. Met Port of BUSINESS springen we in op een behoefte. De behoefte om naast het magazine nog meer in te zetten op online en netwerken op maat. U wilt toch ook partner worden van de club met het grootste netwerk van Zuid-Holland Zuid?

CJBD Partner Port of Business

https://portofbusiness.nl/

 

Qware ICT

Qware ICT, Q-Ware ICT Automatisering is sinds 1993 dè ervaren partner in ICT-advies en ondersteuning aan het midden-en kleinbedrijf. Wij zijn gevestigd in Dordrecht en mogen vele bedrijven in allerlei branches tot onze relaties rekenen.
Natuurlijk zijn wij professioneel en hebben wij de expertise in huis. Onze meerwaarde is dat wij al onze werkzaamheden uitvoeren met een inzet en betrokkenheid alsof wij bij u in dienst zijn. Persoonlijk en betrokken; dat is onze kracht.
U doet waar u goed in bent. Wij doen waar wij goed in zijn: IT, ICT, Cloud, Exact, automatisering en VoIP, die flexibel, efficiënt en betrouwbaar moeten werken. “Het moet gewoon werken.”
Wij helpen u met uw ICT doelen.
Wilt u een database in de Cloud? Wij regelen dat. Wilt u een andere netwerk infrastructuur? Dan doen wij dat! Citrix software? Geen probleem.

 logo qware

https://www.qwareict.nl/

 

Rabobank Drechtsteden en Rabobank Merwestroom

Zowel de Rabobank Drechtsteden – fysiek gastheer op 8 oktober – als Rabobank Merwestroom zijn partner van Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden (CJBD).

Zij juichen het oprichten van jonge bedrijven enorm toe en steunen dat door voor hun zakelijke rekeninghouders die lid worden een jaar gratis lidmaatschap voor CJBD ‘weg te geven’.

CJBD Partner Rabo bank


Rabobank - Drechtsteden
Rabobank - Merwestroom

 

Ten Holter Noordam

Ten Holter Noordam advocaten is een modern advocatenkantoor met vestigingen in Dordrecht en Rotterdam.
Met 45 advocaten werken we voor ondernemingen, instellingen, overheden en particulieren. We adviseren, onderhandelen en procederen over contracten, overnames, reorganisaties, arbeidsconflicten, bouwkwesties, ladingschades, scheepsbeslagen en nog veel meer.

We zijn sterk betrokken bij deze regio, mede omdat onze advocaten deel uitmaken van vele netwerken. Kennis delen met onze cliënten doen wij óók zonder meteen een rekening te sturen. Regelmatig delen wij kennis door middel van nieuwsbrieven, seminars en workshops.

CJBD Partner Ten Holter Advocaten

https://www.tenholternoordam.nl/

 

Verstegen Accountants en Adviseurs

Verstegen is een middelgroot kantoor van accountants en (belasting)adviseurs, gevestigd in Dordrecht. Met zo’n 120 medewerkers staan we dagelijks klaar voor onze cliënten in de profit en de non-profit sector.

Daarbij gaat het in de profit sector voornamelijk om ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf.

In de non-profit sector zijn we vooral actief voor (semi-)overheden, publieke organisaties, kerkelijke instellingen en zorg- en welzijnsinstellingen. Wij bieden onze cliënten een brede zakelijke dienstverlening en staan hen op alle mogelijke gebieden bij. Doordat onze medewerkers breed opgeleid en georiënteerd zijn, zijn wij voor onze cliënten een partner met deskundigheid.

 CJBD Partner Verstegen accountants

https://www.verstegenaccountants.nl/