Overzicht van onze evenementen

Maandelijks organiseert CJBD evenementen voor leden en geïnteresseerden. Hier vind je een overzicht van afgesloten evenementen en de daarbij behorende foto’s. De geplande evenementen vind je onder Agenda.


Nico is CJBD-er van het Jaar!

Voorafgaand aan de verkiezing CJBD-er van het Jaar was er een WinterBBQ, wat langzamerhand een traditie begint te lijken. We kregen door Grillmaster Werner Kelder heerlijk vlees voorgeschoteld, dat die arme jongen buiten in de wind en kou had staan braden. “Maar ik heb het niet koud hoor”, waren zijn woorden.

Bij het welkom van Harry Eskes herhaalde hij nog een keer dat hij gaat stoppen als voorzitter na deze termijn. Tegelijkertijd kon hij de kandidaat-voorzitter die het bestuur voordraagt aankondigen: Johan den Houter van Drukkerij RAD. Daar kwamen veel leuke reacties op. Bij de ALV 2020 kan hij gekozen en benoemd worden.

Onze 3 genomineerden voor de titel CJBD-er van het Jaar 2019/2020, Hans de Jonge, Wulfert Nannings en Nico Bouwman, mochten daarna op de verkiezingsavond ieder een korte bedrijfspresentatie geven. Dit als extra stap om kans te maken om de titel te winnen.

De verkiezing was dit jaar dus anders opgezet. Als vanouds werden eerst nominaties gevraagd. Deze werden door de jury – het bestuur plus winnaar van vorig jaar Johan Borsje – beoordeeld en vastgesteld. In de zaal van Kinepolis mochten de aanwezige leden na de bedrijfspresentaties nogmaals stemmen. Ook de oud-winnaars waren gevraagd erbij te zijn én vanuit hun standpunt een stem uit te brengen; beide stromingen telden voor 50% mee. De rol van het bestuur? Eventueel scheidsrechter zijn bij een ex-aequo.
Uiteindelijk bleef de rol van het bestuur bij het tellen van de stemmen. Unanieme winnaar van de titel voor 2019/2020 werd Nico Bouwman, 1-2-Appletree webdesign. Gefeliciteerd!

Na het overhandigen van de prijzen door Harry Eskes en de wisselbeker door Johan Borsje volgde een echte ondernemersfilm. Net als vorig jaar had Kinepolis met de film Chef een mooie, passende film gevonden. Hartelijk dank Michel van Keulen en je mensen!

 

CJBD 2019 12
CJBD Anke Bot Fotografie 0641 2
CJBD Anke Bot Fotografie 0676 2
CJBD Anke Bot Fotografie 0701 2
CJBD Anke Bot Fotografie 0708 2
CJBD Anke Bot Fotografie 0711 2
CJBD Anke Bot Fotografie 0712 2
CJBD Anke Bot Fotografie 0722 2
CJBD Anke Bot Fotografie 0725 2
CJBD Anke Bot Fotografie 0726 2
CJBD Anke Bot Fotografie 0732 2
CJBD Anke Bot Fotografie 0737 2
CJBD Anke Bot Fotografie 0751 2

Foto's: Anke Bot Fotografie