Overzicht van onze evenementen

Maandelijks organiseert CJBD evenementen voor leden en geïnteresseerden. Hier vind je een overzicht van afgesloten evenementen en de daarbij behorende foto’s. De geplande evenementen vind je onder Agenda.


Waardevol

Dat was waardevolle informatie, die Keetie en Annemarie van onze partner BDO afgelopen vrijdag vertelden over fiscale voordelen en de Kleine OndernemersRegeling!

Helaas gaven meerdere leden aan er op dit tijdstip niet bij te kunnen. Het was voor hun planning – met schoolgaande kinderen en dergelijke – nét even te vroeg resp. oppas was niet te regelen.
Wat qua aanwezig kunnen zijn ook gold voor verschillende niet-leden, die de aankondiging in lokale kranten hadden zien staan en graag hadden willen aansluiten; zo hoorden we.

Dus pakten we de bekende koe bij de even bekende horens en overlegden dit met BDO. Conclusie: laten we voor volgend jaar voor dit onderwerp goed kijken naar een mogelijk ander tijdstip, later op de dag. Dientengevolge ook een andere locatie? Wordt vervolgd!

Bij de Voedselbank Dordrecht werden we weer gastvrij ontvangen en hoorden van BDO diverse opties om het boekjaar fiscaal zo gunstig mogelijk af te sluiten: waar let je op, wat moet je laten.

Met een heerlijk ontbijt – verschillende broodjes, sap, koffie en thee en lekker fruit verzorgd door partner Nannings – konden we daarna de dag wel aan! Nogmaals dank aan alle partijen voor de uitstekende verzorging van deze gratis ochtendbijeenkomst!

De presentatie kun je hier bekijken: pdfBelastingplan-2020-CJBD.pdf

001
002
003
004
005
006
007
008
009
010