Overzicht van onze evenementen

Maandelijks organiseert CJBD evenementen voor leden en geïnteresseerden. Hier vind je een overzicht van afgesloten evenementen en de daarbij behorende foto’s. De geplande evenementen vind je onder Agenda.


Omzetsessie

Vraag ondernemers wat zij belangrijk vinden en ze zullen antwoorden ‘omzet halen’. Dus als ondernemersvereniging Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden een informatieavond organiseert met als titel Hoe haal je meer omzet, dan komen daar nieuwsgierige ondernemers op af.
In het Event Center in Dordrecht zorgden sprekers Franck Fielemon, Merel van der Wouden en Elio Barone – inclusief een opvallend stukje achtergrondmuziek (wie erbij was, weet genoeg) - voor drie mooie kansen om ná de gezellige aansluitende borrel als ondernemer met méér informatie en inspiratie naar huis te gaan.

Vóór de sessie startte, gaf voorzitter Harry Eskes kort uitleg over CJBD en vroeg twee écht jonge ondernemers naar voren. Zij hadden deelgenomen aan het project Zomerondernemer in Dordrecht en CJBD vond dat dit best eens in het zonnetje mocht.
Franck Fielemon (Voorburg - Omzetcoach.nl) vertelde over hoe je je bedrijf kunt laten groeien door de - actieve! – inzet van LinkedIn. Kansen te over, hield hij het publiek voor. Maar het zal niet vanzelf gaan. “Je moet er wat voor doen” was zijn duidelijke boodschap.
Merel van der Wouden (Rotterdam - Blackbird Negotiations) was heel duidelijk: “Durf te vragen wat je waard bent. Want dat weet je en anders zorg je dat je dat bedrag weet. En zorg dat je een plan B hebt als je op een compromis moet uitkomen. Bereid jezelf altijd hierop voor! Dat betaalt zich uit (in jouw voordeel)! Je wilt toch meer omzet halen?”
Tot slot vertelde Dordtse ondernemer Elio Barone (Imbarcazione Barone en Leefwerf De Biesbosch) over de start van zijn bedrijf, zijn inspanningen om rondvaarten te mogen doen en zijn passie en ideaal voor het sociale project dat hij leidt van stichting Leefwerf De Biesbosch.
CJBD-voorzitter Harry Eskes bedankte de sprekers en ieder kreeg een mooie bos bloemen.

 

 LAU4317
 LAU4318
 LAU4330
 LAU4343
 LAU4349
 LAU4354
 LAU4411
 LAU4417
 LAU4422
 LAU4424
 LAU4439
 LAU4450
 LAU4464
 LAU4470
 LAU4476
 LAU4478

Foto’s: Ramona Lauw – Lauw Plaatje