Overzicht van onze evenementen

Maandelijks organiseert CJBD evenementen voor leden en geïnteresseerden. Hier vind je een overzicht van afgesloten evenementen en de daarbij behorende foto’s. De geplande evenementen vind je onder Agenda.


ALV en Effectief Werken

De algemene ledenvergadering (ALV) van maandag 8 april 2019 verliep vlot. Met aan het eind twee memorabele momenten en enige discussie.

Allereerst door het vertrek van secretaris Lia Veth – die van voorzitter Harry Eskes een bos bloemen en een afscheidscadeau plus de gebruikelijke zoenen kreeg – en daarna door de verkiezing van Heleen de Waard als onze nieuwe secretaris (unaniem – heel veel plezier en succes!).
Toen als volgend punt de nieuwe statuten aan de orde kwamen, kon het bestuur enkele vragen wel in grote lijnen maar niet in detail beantwoorden. In plaats van de nieuwe statuten ter plekke in stemming te brengen, last het bestuur een extra ronde voor de statuten in. Daarbij zal zij de veranderingen van oude naar nieuwe statuten op hoofdlijnen aangeven.

Ná de vergadering was er de workshop van Leonard Gort (www.effectief-werken.nl) over time management, agendabeheer en effectiever met je werktijd omgaan.
We zijn allemaal of voelen ons allemaal wel eens gevangene van onze mails en apps. Moet dat? “Nee!,” zegt Leonard. “Daar ben je zelf bij en kun je zelf heel veel aan doen! Je kunt anders gaan werken maar moet daartoe in je brein een knop omzetten.”

Kortom, als je binnenkort een ondernemer met een grote grijns ziet lopen? Die is lid van CJBD, want die gaan vanaf nu fluitend door het leven… Helaas gaat dát niet van de ene op de andere dag.
Maar de tips waren zeer waardevol (en pakkend gebracht). Dank Leonard en wie weet tot een volgende keer!
De afsluitende netwerkborrel was levendig als altijd en verschillende leden gaven bij vertrek aan elkaar aan ‘we bellen en praten dan verder!’. Daar worden vast weer zaken gedaan…

DSC 0005
DSC 0007
DSC 0008
DSC 0009
DSC 0010
DSC 0014
DSC 0017
DSC 0018
DSC 0020
DSC 0021
DSC 0026
DSC 0027
DSC 0028
DSC 0029
DSC 0034
DSC 0036
DSC 0038A
DSC 0039