Overzicht van onze evenementen

Maandelijks organiseert CJBD evenementen voor leden en geïnteresseerden. Hier vind je een overzicht van afgesloten evenementen en de daarbij behorende foto’s. De geplande evenementen vind je onder Agenda.


Iedereen kan presenteren

‘Iedereen kan presenteren’, hield Victor DeConinck ons afgelopen maandag voor. ‘Maar vertel dan wel je eigen, authentieke verhaal zonder al dat plaatjesgedoe. Dat leidt alleen maar af.’
Want volgens de filosofie van de Dordtse oud tv-presentator hebben we voor de beste presentatie helemaal geen powerpoint nodig. Wie zichzelf is, vertelt het beste verhaal; is zijn credo. In een zeer boeiend betoog nam hij ons mee in allerlei anekdotes om maar aan te geven wat we allemaal – zelf – zouden kunnen.

Belangrijk aandachtspunt: iedereen heeft, aldus Victor DeConinck, een communicatiecode. Probeer die van je tegenpartij aan tafel zo snel mogelijk te ontdekken en ga van daaruit verder met je gesprek. ‘Je zult zien dat je resultaat hebt!’

Afsluitend gaf voorzitter Harry Eskes een heel verzorgd inkijkje in de site www.jouwjongebedrijf.nl – met plaatjes….
Deze site is de basis voor onze informatieve marketing- en salesgerichte bijeenkomst van oktober. Daar kunnen we luisteren naar enkele externe specialisten en is er een informatiemarkt. Om er als jong bedrijf beter van te worden!
Nodig zelf voor 8 oktober zoveel mogelijk ondernemers uit. De toegang is gratis.

 

CJBD1
CJBD2
CJBD10
CJBD3
CJBD4
CJBD5
CJBD6
CJBD7
CJBD8
CJBD9

Foto's: Anke Bot Fotografie